Huawei yeni katlanabilir telefonu için tarih verdi!

Mate X

Huawei yeni katlanabilir telefonu için bugün tarih verdi. Çinli firma 24 Şubat’ta karşımıza yeni katlanabilir telefonu ile çıkacak.

Normal şartlar altında coronavirus yüzünden GSMA’nın haklı olarak iptal ettiği MWC 2020 etkinliğinde Huawei, yeni cihazlarını tanıtacaktı. Ancak etkinliğin iptalinden sonra firmalar ayrı bir etkinlik düzenleme kararı almıştı. Bugün ise Huawei yeni katlanabilir telefonu için duyuru yaptı.

Huawei cephesinden gelen açıklamalara göre; 24 Şubat 2020 tarihinde bir etkinlik düzenlenecek. YouTube üzerinden düzenlenecek olan bu etkinlikte firmanın yeni katlanabilir telefonu tanıtılacak. Gücünü Kirin 990 yonga setinden ve 8 GB RAM’den alması beklenen bu telefon hakkında şimdilik en ufak bir detay bulunmuyor.

Huawei yeni katlanabilir telefonu

Huawei’nin Samsung ve Motorola gibi dikine katlanabilen bir telefon üzerinde çalışmadığını biliyoruz. Muhtemelen Mate X modelinin global lansmanı bir kez daha yapılacak veya Mate X2 gibi bir model tanıtılacak.

Şimdilik Huawei’nin bu etkinliği hakkında yorum yapmak için erken. Ancak bu modelin de Google ile olan gerginlikten dolayı Google Servisleri olmadan geleceğini belirtelim. Google Servisleri yerine Huawei Servisleri ile gelecek olan telefonun yine kamerası ile şov yapmasını bekliyoruz.

Bu arada eğer Google Servisleri olmayan bir Huawei telefon kullanıyorsanız, aşağıdaki linke tıklayarak telefonunuzu Google’layabilirsiniz.

Huawei Mate 30 Pro’ya Google Play Store nasıl yüklenir?

Sizce Huawei’nin Google Servisleri olmadan da başarılı olma ihtimali var mı? Gelin hep birlikte yorumlarda tartışalım.