Galaxy Watch FE, satışa çıkmadan Amazon’da listelendi

Galaxy Watch FE 2

Galaxy Watch FE’nin tasarım sızıntılarının ardından Amazon listelerinde ortaya çıkması, cihazın fiyatı ve bazı önemli özelliklerini gözler önüne serdi.

Galaxy Watch FE cihazın bütçe kategorisinde yer alacağı ve 199€ (yaklaşık 215$) fiyat etiketiyle satışa sunulacağı doğrulandı. Cihazın 40 mm boyutunda ve Siyah, Gümüş ve Pembe Altın renk seçenekleriyle piyasaya sürüleceği belirtiliyor.

Galaxy Watch FE

Temel Özellikler ve Donanım:

  • Ekran: 1,2 inç Süper AMOLED, 396 x 396 piksel çözünürlük.
  • İşlemci: Çift çekirdekli Exynos W920, 1,18 GHz hızında.
  • Bellek ve Depolama: 1,5 GB RAM, 16 GB dahili depolama.
  • Batarya: 247mAh, yaklaşık 30 saat pil ömrü.
  • Dayanıklılık: 5 ATM suya dayanıklılık, MIL-STD-810H dayanıklılık sertifikası.
  • Şarj: Manyetik kablosuz şarj.

Galaxy Watch FE, en yeni Wear OS 4 ve Samsung One UI Watch 5 ile çalışacak. Bu da kullanıcıların en güncel yazılım ve kullanıcı arayüzü deneyimini yaşayacağı anlamına geliyor. Cihaz, Galaxy Watch 4’ün tasarımını büyük ölçüde ödünç alarak, daha geniş çerçeveleri ile dikkat çekiyor. Bu tasarım, bazı kullanıcılar için eskimiş görünebilir, ancak sağlamlık ve pratiklik açısından avantajlar sunabilir.

Cihazın 24 Haziran’da piyasaya çıkacağına dair iddialar mevcut. Ancak, Samsung’un 10 Temmuz’daki Unpacked etkinliğinde resmi olarak tanıtılması ve Galaxy Watch 7 serisi ile birlikte duyurulması da bekleniyor. Ayrıca, Belçika’da S24 telefon satın alımıyla birlikte ücretsiz olarak sunulması da bu tarihlerin doğruluğunu destekliyor.

Xiaomi TV Max 100 dünya çapında tanıtıldı