HTC One M9 Plus’tan İlk Görüntüler Sızdırıldı

HTC One M9 plus 1

Önümüzdeki hafta Çin’de düzenlenecek olan etkinlikle resmi olarak tanıtılması beklenen HTC One M9 Plus’tan ilk görüntüler internete sızdırıldı.

Merakla beklenen yeni amiral gemisi akıllı telefonu HTC One M9’u bu ayın başında düzenlenen MWC 2015 kapsamında resmi olarak tanıtan Tayvanlı telefon üreticisi HTC Corporation, akıllı telefon pazarındaki çalışmalarına hız kesmeden devam ediyor. 5.5 inçlik yeni akıllı telefonu HTC One E9+’ı dün resmi olarak duyuran HTC Corporation, önümüzdeki hafta Çin’de düzenleyeceği etkinlikle iki yeni telefonunu daha görücüye çıkarmaya hazırlanıyor.

HTC_One_M9_plus (1)

8 Nisan’da Çin’in başkenti Pekin’de düzenlencek olan “More than One” adlı bu etkinlikte resmi olarak tanıtılacak olan yeni telefonların başında ise HTC One M9’un gelişmiş versiyonları olarak kabul edilen HTC One E9 ve HTC One M9 Plus geliyor. Başta ekran çözünürlüğü olmak üzere birçok konuda One M9’u gölgede bırakacak olan HTC One M9 Plus için meraklı bekleyiş devam ederken, @upleaks hesabı tarafından internete sızdırılan yeni görüntüler telefonun vaktinden önce gün yüzüne çıkmasını sağladı.

HTC_One_M9_plus (2)

Nexus 6 Tüm Dünyaya Yayılmaya Devam Ediyor