HTC Akıllı Saat Planlarını İptal Etti

HTC Akıllı Saat Planlarını İptal Etti

IFA 2014 kapsamında ilk akıllı saatini resmi olarak tanıtması beklendiği halde sessiz kalan HTC’nin bu alandaki planlarını iptal ettiği belirtiliyor.

Berlin’de düzenlenen IFA 2014‘te akıllı saatler oldukça ön planda yer aldı ve geçtiğimiz aylar boyunca sık sık gündeme gelen birçok yeni akıllı saat etkinlik kapsamında resmi olarak tanıtıldı. Ancak etkinlik kapsamında resmi olarak tanıtılması beklendiği halde ortaya çıkmayan akıllı saatler de vardı. Üstelik bu akıllı saatler arasında merakla beklenen HTC akıllı saat de yer aldı.

HTC_akıllı_saat

Oysa IFA 2014’e günler kala internete sızdırılan görüntülerde HTC Omni adı verilen yeni bir akıllı saatin görülmesi, Tayvanlı telefon üreticisi HTC Corporation’ın ilk akıllı saatini etkinlik kapsamında görücüye çıkaracağını düşündürmüştü. HTC Omni’nin IFA 2014’te tanıtılmaması şüpheyle karşılanırken, bugün ortaya çıkan haberler bu durumun gerçek nedenini ortaya çıkardı.

HTC Corporation‘a yakın kaynaklardan gelen bilgilere göre, her geçen gün daha da sıkı bir rekabete sahne olan akıllı saat alanında istediği etkiyi yaratamayacağına karar veren firma akıllı saat alanındaki planlarını iptal etti.

Android Kullanıcılarının Yüzde 5′i iPhone 6′ya Geçecek