HTC One Wear Ağustos’ta Piyasaya Sürülecek

HTC One Wear Ağustosta Piyasaya Sürülecek

HTC Corporation’ın uzun süredir üzerinde çalıştığı akıllı saatinin HTC One Wear adıyla anılacağı ve Ağustos ayında piyasaya sürüleceği belirtiliyor.

Tayvanlı telefon üreticisi HTC Corporation‘ın giyilebilir cihazlar alanına girmeye hazırlandığı ve bu alandaki ilk ürünü olan akıllı saatini bu yıl içerisinde piyasaya süreceği uzun süredir konuşuluyordu. Google’ın giyilebilir cihazlara yönelik olarak hazırladığı Android Wear işletim sisteminin ortakları arasında HTC’nin de duyurulmasıyla beraber, firmanın yeni bir akıllı saat üzerinde çalıştığı kesinlik kazanmıştı. Konuyla ilgili ortaya çıkan yeni haberler gösteriyor ki, HTC One Wear adıyla anılacağı söylenen bu yeni akıllı saat çok yakında piyasaya sürülebilir.

HTC_One_Wear

HTC One Wear‘ın Android Wear işletim sistemiyle çalışacağı ve bu işletim sisteminin çıkış ürünlerinden biri olan Motorola’nın Moto 360‘yla benzer bir tasarıma sahip olacağı söyleniyor. HTC’nin yeni akıllı saatini Ağustos ayı sonunda veya Eylül ayı başında piyasaya sürmesi bekleniyor ki, bu da HTC One Wear‘ı Moto 360’ın doğrudan rakibi yapıyor.

HTC’nin Tayvan’da şimdiden deneme süreceğini başladığı belirtilen HTC One Wear‘ın donanımsal özellikleri şimdilik bilinmiyor. Ancak HTC’nin Samsung’un Galaxy Gear 2 ve Galaxy Gear Neo’yla yaptığına benzer bir uygulamaya giderek, yeni akıllı saatinin iki farklı versiyonunu aynı anda piyasaya sürebileceği belirtiliyor.

HP Beats Audio Ürünleri Üretmeye Devam Edecek