HTC Desire 620 Piyasaya Sürüldü

htc desire 620

HTC Corporation’ın geçtiğimiz günlerde gün yüzüne çıkan orta sınıf akıllı telefonu HTC Desire 620, bugün firmanın anayurdu olan Tayvan’da satışa sunuldu.

Bir yandan merakla beklenen yeni amiral gemisi akıllı telefonu HTC One M9 üzerinde çalışmalarını sürdüren Tayvanlı telefon üreticisi HTC Corporation‘ın bir süredir teknoloji dünyasının gündeminde yer alan orta sınıf Android telefonu HTC Desire 620, geçtiğimiz günlerde ortaya çıkmış ve telefonun önümüzdeki haftalarda piyasaya sürüleceği iddia edilmişti.

htc-desire-620

Ancak ilgiyle karşılanan yeni akıllı telefonunu kullanıcıların beğenisine sunmak için hiç zaman kaybetmeyen HTC Corporation, HTC Desire 620‘yı bugün anayurdu Tayvan’da piyasaya sürdü. HTC Desire 620’yi Tayvan’da 225 dolara satışa sunan HTC, daha düşük maliyetli bir akıllı telefon arayan kullanıcılara yönelik olarak da 160 dolar fiyatındaki Desire 620G’yi piyasaya sürdü. Bu iki telefonun Tayvan dışına ne zaman taşınacağı hakkında henüz resmi bir açıklama yapılmamış olsa da, HTC’nin pek zaman kaybetmeyeceği tahmin ediliyor.

Android 4.4 KitKat işletim sistemini kullanan Desire 620’nin donanımsal özellikleri arasında 5 inç dokunmatik ekran, 1.2 GHz dört çekirdekli 64-bit Qualcomm Snapdragon 410 işlemci, 1 GB RAM, 2100 mAh batarya, 8 GB dahili hafıza, 128 GB’a kadar microSD hafıza kartı desteği, 8 megapiksel arka kamera ve 5 megapiksel ön kamera yer alıyor.

Windows 10 İçin Yeni Bir Etkinlik Planlanıyor