HTC Hima’dan İlk Görüntüler Ortaya Çıktı

htconem9

HTC Corporation’ın önümüzdeki yıl piyasaya süreceği yeni amiral gemisi akıllı telefonu HTC Hima’dan ilk görüntüler ve yeni detaylar internete sızdırıldı.

Bu yılın başında piyasaya sürdüğü yeni amiral gemisi akıllı telefonu HTC One M8’le istediği başarıyı yakalayan Tayvanlı telefon üreticisi HTC Corporation, 2015 yılında piyasaya süreceği yeni amiral gemisi akıllı telefonu için hazırlıkları sürdürürken yeni telefonu hakkında ilk detaylar da ortaya çıkmaya başladı. Bir süredir HTC One M9 adıyla anılan telefonda HTC’nin One ismine yer vermeyeceğinin dün ortaya çıkmasının ardından şimdi de telefondan ilk görüntüler internete sızdırıldı.

HTC_Hima

HTC Corporation’ın yeniden adlandıracağı amiral gemisi akıllı telefonu serisinde hangi ismi kullanacağı şimdilik bilinmiyor olsa da, yapım aşamasındaki yeni telefon HTC Hima kod adıyla anılıyor. HTC Hima hakkında henüz resmi bir açıklama yapılmamış olsa da, Fransız internet sitesi Nowhereelse tarafından internete sızdırılan görüntüler telefonun tasarımı hakkında ilk detayların ortaya çıkmasını sağladı.

HTC Hima‘nın internete sızdırılan bu yeni görüntülerde ilk dikkati çeken şey, ekran çerçevesinin HTC One M8’e kıyasla çok daha ince olması oldu. Ayrıca görüntülrin yanı sıra sızdırılan detaylarda, telefonun daha önce belirtildiği gibi 5.5 inç değil 5.2 inç büyüklüğünde olacağı iddia edildi.

Hackerlardan Sony’e Bir Darbe Daha