HTC One M9’dan Yeni Görüntüler Sızdırıldı

HTC One M9

Önümüzdeki günlerde düzenlenecek Mobile World Congress 2015 kapsamında resmi olarak tanıtılacak olan HTC One M9’dan yeni görüntüler internete sızdırıldı.

Geçtiğimiz yıl piyasaya sürdüğü HTC One M8’le oldukça başarılı bir satış grafiği yakalayan Tayvanlı telefon üreticisi HTC Corporation, merakla beklenen yeni amiral gemisi akıllı telefonu HTC One M9‘u önümüzdeki günlerde Barselona’da düzenlenecek olan Mobile World Congress 2015 kapsamında resmi olarak tanıtacak. Telefon hakkında merak edilen tüm detaylar firmanın 1 Mart’ta düzenleyeceği basın toplantısıyla resmiyet kazanacak olsa da, şu ana kadar internete sızdırılan bilgiler sayesinde bu detayların neler olacağı büyük ölçüde biliniyor.

HTC_One_M9 (2)

Donanımsal özellikleri geçtiğimiz günlerde ortaya çıkan HTC One M9‘un tasarımı şimdiye kadar tam anlamıyla görülememiş olsa da, MWC 2015‘e günler kala internete sızdırılan yeni görüntüler telefonun tasarımının da büyük ölçüde gün yüzüne çıkmasını sağladı. İnternete sızdırılan bu yeni görüntülere bakıldığında HTC’nin yeni amiral gemisi, öncülü olan HTC One M8’le oldukça benzer olacak gibi görünüyor.

HTC_One_M9 (1)

HTC’nin yenilikçi bir tasarım kullanmamasının kötü sonuç vereceğini söylemek mümkün olmasa da, yenilikten uzak olarak değerlendirilen Galaxy S5’in kullanıcılardan beklenen ilgiyi görmemiş olması HTC’nin de benzer bir sorunla karşılaşabileceğini düşündürdü.

İnternete sızdırılan bu yeni görüntülere bakıldığında HTC One M9‘la One M8 arasındaki tek kayda değer fark, üstte olan açma kapama tuşunun sağ tarafa taşınması olacak gibi görünüyor.

Yeni Pebble Akıllı Saatten İlk Görüntüler