HTC One M9’dan Yeni Görüntüler Sızdırıldı

HTC One M9 5751

MWC 2015 kapsamında resmi olarak tanıtılacak olan HTC One M9’dan yeni görüntüler ve telefonun özellikleri hakkında yeni detaylar internete sızdırıldı.

Bu yıl piyasaya sürülecek birçok amiral gemisi akıllı telefonda kullanılması beklenen Snapdragon 810’nun üretim aşamasında yaşanan sorunların geride bırakılmasıyla birlikte, Tayvanlı telefon üreticisi HTC Corporation’ın merakla beklenen yeni amiral gemisi akıllı telefonu HTC One M9‘u MWC 2015 kapsamında görücüye çıkarmasının önündeki engeller de kalkmış oldu.

HTC_One_M9 (1)

Şimdilik HTC One M9 veya HTC Hima adıyla anılan telefonun resmi olarak tanıtılacağı Mobile World Congress 2015’e henüz birkaç hafta kalmış olsa da, HTC’nin yeni amiral gemisi hakkında merak edilen birçok detay ve telefondan ilk görüntüler ortaya çıkmış durumda.

HTC_One_M9 (2)

Çeşitli kaynaklar tarafından internete sızdırılan bilgiler sayesinde ortaya çıkan bu detaylara dün yenileri katıldı ve paylaştığı doğru bilgilerle tanınan upleaks hesabı tarafından sızdırılan bilgiler ve görüntüler sayesinde HTC One M9 büyük ölçüde görülmüş oldu.

Sızdırılan bu yeni bilgilere göre HTC Corporation’ın yeni amiral gemisinin donanımsal özellikleri arasında 1080p çözünürlükte 5 inç IPS dokunmatik ekran, Qualcomm Snapdragon 810 işlemci, 3 GB RAM, 32 GB veya 64 GB dahili hafıza, 20.7 megapiksel arka kamera, 4 megapiksel UltraPixel ön kamera, microSD hafıza kartı desteği, BoomSound hoparlörler, Bluetooth 4.1, LTE 6 bağlantı desteği ve 2840 mAh batarya yer alıyor.

ASUS ZenFone 2 Yeni İşlemcilere Kavuşuyor