HTC One M9 Plus’tan Yeni Görüntüler

HTC One M9 plus 1

Önümüzdeki günlerde Çin’de düzenlenecek olan basın toplantısıyla resmi olarak tanıtılması beklenen HTC One M9 Plus’tan yeni görüntüler internete sızdırıldı.

Merakla beklenen yeni amiral gemisi akıllı telefonu HTC One M9’u geçtiğimiz ay Barselona’da düzenlenen Mobile World Congress 2015 kapsamında resmi olarak tanıtan Tayvanlı teknoloji devi HTC Corporation, önümüzdeki hafta Çin’de düzenleyeceği basın toplantısıyla One M9’un çeşitli versiyonlarını resmi olarak tanıtmaya hazırlanıyor. 8 Nisan’da düzenlenecek olan bu etkinlikte tanıtılacak olan bu yeni versiyonların ise HTC One M9 Plus ve HTC One E9’dan oluşması bekleniyor.

HTC_One_M9_plus (1)

Geçtiğimiz ay boyunca defalarca teknoloji dünyasının gündemine gelen HTC One M9 Plus‘tan internete sızdırılan ilk görüntüler telefonun çeşitli parçalarını veya kısımlarını gün yüzüne çıkarmış olsa da, telefonun tasarımı henüz tam olarak görülememişti. Ancak Çin’de düzenlenecek olan etkinliğe günler kala @upleaks hesabı tarafından internete sızdırılan görüntüler, HTC One M9 Plus’ın tam olarak görülmesini sağladı. İnternete sızdırılan bu yeni görüntülerde dikkat çeken ilk ayrıntı, telefonun arka yüzünün HTC One M9’dan ziyade HTC One M8’e benzemesi oldu.

HTC_One_M9_plus (3)

Microsoft Band Satışları Firmanın Yüzünü Güldürdü