HTC One M9 Plus’ın Windows 10 Versiyonu Yolda

HTC One M9 Plus 1

HTC One M9 Plus’ın Hindistan’daki lansmanı sırasında konuşan HTC yöneticis, telefonun önümüzdeki dönemde Windows 10 versiyonuna kavuşabileceğini söyledi.

Geçtiğimiz ayın başında Barselona’da düzenlenen MWC 2015 kapsamında merakla beklenen yeni amiral gemisi akıllı telefonu HTC One M9’u resmi olarak tanıtan Tayvanlı telefon üreticisi HTC Corporation, bununla yetinmedi ve geçtiğimiz günlerde Çin’de düzenlediği basın toplantısıyla One M9’un alternatifleri olan yeni akıllı telefonlarını resmi olarak tanıttı. Geçtiğimiz hafta tanıtılan bu yeni HTC telefonlardan biri de One M9’un gelişmiş versiyonu olarak lanse edilen HTC One M9 Plus oldu.

HTC_One_M9_Plus (3)

Kullanıcılar tarafından ilgilye karşılanan HTC One M9 Plus da One M9’da olduğu gibi Android işletim sistemini kullanıyor olsa da, HTC Corporation cephesinden gelen yeni açıklamalar telefonun ilerleyen dönemde Windows 10 işletim sistemine de kavuşabileceğini gösterdi.

HTC One M9 Plus‘ın Hindistan’daki lansmanı sırasında konu hakkında konuşan HTC yöneticisi Chia-Lin Chang, Windows 10’un çıkışı için Microsoft’la beraber çalıştıklarını söyledi ve yeni işletim sisteminin HTC One M9 Plus’ta kullanılabileceğinin sinyallerini verdi. Ancak bunun için öncelikle işletim sisteminin son halini görmeleri ve HTC’nin gelecek planları arasında nasıl bir rol oynayacağına karar vermeleri gerekeceğini hatırlattı.

HTC One M9’un daha büyük ve daha gelişmiş versiyonu olarak lanse edilen HTC One M9 Plus‘ın donanımsal özellikleri arasında QHD çözünürlükte 5 inç LCD dokunmatik ekran, 2.2 GHz sekiz çekirdekli MediaTek MT6795T işlemci, 3 GB RAM, 32 GB dahili hafıza, 20 megapiksel arka kamera, 4 megapiksel ön kamera ve parmak izi sensörü yer alıyor.

Star Wars Battlefront İlk Önce Xbox One’a Gelecek