HTC One M9+’ın Özellikleri Belli Oldu

HTC One M9

Geçtiğimiz günlerde piyasaya sürülen HTC One M9’un gelişmiş versiyonu olarak lanse edilen HTC One M9+ hakkında yeni detaylar internete sızdırıldı.

Bu ayın başında Tayvanlı telefon üreticisi HTC Corporation tarafından resmi olarak tanıtılan HTC One M9 kullanıcılar tarafından ilgiyle karşılanmış olsa da, bu durum HTC’nin kullanıcıların beğenisine daha da iyi bir akıllı telefon sunmak istemesine engel olmamış gibi görünüyor. 8 Nisan’da Çin’de bir basın toplantısı düzenleyecek olan HTC Corporation’ın, HTC One M9’un gelişmiş versiyonu olarak lanse edilen HTC One M9+‘u bu etkinlik kapsamında resmi olarak tanıtması bekleniyor.

HTC_One_M9+

Henüz HTC Corporation tarafından resmi olarak duyurulmamış olan HTC One M9+‘ın tanıtılmasına henüz iki hafta olsa da, telefon hakkında merak edilen detaylar gün yüzüne çıkmaya başladı. Geçtiğimiz günlerde internete sızdırılan görüntülerin telefonunun tasarımını gözler önüne sermesinin ardından, bugün internete sızdırılan bilgiler de telefonun donanımsal özelliklerinin belli olmasını sağladı.

HTC One M9+‘ın donanımsal özellikleri arasında Quad HD (2560 x 1440 piksel) çözünürlükte 5.2 inç dokunmatik ekran, sekiz çekirdekli 64 bit MediaTek MT6795T işlemci, PowerVR Rogue G6200 grafik işlemcisi, 3 GB RAM, 32 GB dahili hafıza, 128 GB’a kadar microSD hafıza kartı desteği, LED flash özellikli 20.7 megapiksel arka kamera ve 2 megapiksel ön kamera yer alacağı belirtiliyor.

HTC One M9+ Ne Zaman Tanıtılacak?