HTC One M9 Plus Resmi Olarak Tanıtıldı

HTC One M9 Plus 1

HTC One M9’un daha büyük ve daha gelişmiş versiyonu olarak lanse edilen HTC One M9 Plus, Çin’de düzenlenen basın toplantısıyla resmi olarak tanıtıldı.

Geçtiğimiz ayın başında Barselona’da düzenlenen MWC 2015 kapsamında merakla beklenen yeni amiral gemisi akıllı telefonu HTC One M9‘u resmi olarak tanıtan Tayvanlı telefon üreticisi HTC Corporation, akıllı telefon pazarındaki çalışmalarını hız kesmeden sürdürüyor. Çin’de düzenleyeceği yeni bir etkinlik içi geçtiğimiz hafta davetiyeleri göndermeye başlayan HTC, merakla beklenen etkinliği dün düzenledi ve bu etkinlik kapsamında yeni akıllı telefonu HTC One M9 Plus‘ı görücüye çıkardı.

HTC_One_M9_Plus (1)

Geçtiğimiz hafta boyunca teknoloji dünyasının gündemini meşgul eden ve internete sızdırılan görüntüler sayesinde henüz resmi olarak tanıtılmadan gün yüzüne çıkan HTC One M9 Plus‘ın nihayet resmi olarak tanıtılması, telefon hakkında bilinmeyen tüm detayların da ortaya çıkmasını sağladı.

HTC One M9’un daha büyük ve daha gelişmiş versiyonu olarak lanse edilen HTC One M9 Plus‘ın donanımsal özellikleri arasında QHD çözünürlükte 5 inç LCD dokunmatik ekran, 2.2 GHz sekiz çekirdekli MediaTek MT6795T işlemci, 3 GB RAM, 32 GB dahili hafıza, 20 megapiksel arka kamera, 4 megapiksel ön kamera ve parmak izi sensörü yer alıyor. Daha büyük boyutlu olması dışında tasarımsal olarak HTC One M9’la hemen hemen aynı duran Plus versiyonu ilk olarak Asya ülkelerinde satışa sunulacak.

HTC_One_M9_Plus (3)

Sony Xperia C4’ten Yeni Görüntüler