HTC One E9 Plus Resmi Olarak Tanıtıldı

HTC One E9 plus 575

Geçtiğimiz hafta boyunca teknoloji dünyasının gündemini meşgul eden HTC One E9 Plus, bugün HTC Corporation tarafından resmi olarak tanıtıldı.

8 Nisan’da Çin’de düzenleyeceği basın toplantısıyla yeni üst düzey akıllı telefonlarını görücüye çıkaracağı bir süredir bilinen Tayvanlı telefon üreticisi HTC Corporation‘ın bu etkinlik kapsamında tanıtacağı telefonlar arasında HTC One M9 Plus, HTC One E9 ve HTC One E9 Plus’ın yer alması bekleniyordu. Ancak HTC One E9 Plus‘ın çıkışı için 8 Nisan’ı beklemeyen HTC Corporation, yeni akıllı telefonunu bugün Çin’de resmi olarak tanıttı.

HTC_One_E9_plus (1)

HTC Corporation’ın Çin sitesinde görülen HTC One E9 Plus‘ın ne zaman satışa sunulacağı veya fiyatının ne olacağı henüz açıklanmamış olsa da, telefonun önümüzdeki hafta satışa sunulması bekleniyor. Geçtiğimiz haftalarda piyasaya sürülen HTC One M9’un gelişmiş versiyonu olarak lanse edilen HTC One E9 Plus’ın donanımsal özellikleri arasında 5.5 inç Quad HD dokunmatik ekran, 64 bit sekiz çekirdekli MediaTek MT6795M işlemci, 3 GB RAM, 16 GB dahili hafıza, 128 GB’a kadar microSD hafıza kartı desteği, 20 megapiksel arka kamera ve 4 Ultrapikel ön kamera yer alıyor.

HTC_One_E9_plus (2)

Çinli Teknoloji Liderinden Apple’a Hitler Benzetmesi