HTC Hima Gün Yüzüne Çıktı

1395902073 htc one m8 windowsphone

Windows Phone’a destek vermeye devam eden HTC Corporation’ın işletim sistemini kullanan yeni amiral gemisi akıllı telefonu HTC Hima gün yüzüne çıktı.

Amerikalı teknoloji devi Microsoft’un daha fazla kullanıcıya ulaştırmak için sıkı bir çalışma yürüttüğü mobil işletim sistemi Windows Phone şu ana kadar telefon üreticileri tarafından pek kabul görmemiş olsa da, telefon dünyasının en önemli firmalarından birinin desteğini kazanmayı başardı. Bu yılın başında piyasaya sürdüğü yeni amiral gemisi akıllı telefon HTC One M8’in Windows Phone işletim sistemli versiyonunu da piyasaya süren Tayvanlı telefon üreticisi HTC Corporation, işletim sistemini önümüzdeki yıl da telefonlarında kullanacak.

HTC_One_W8 (1)

Tayvan basınından son günlerde yer verilen söylentilere göre One serisine bir süreliğini ara vermeye hazırlanan HTC Corporation, önümüzdeki yıl ilk olarak HTC Hima adını taşıyan yeni amiral gemisi akıllı telefonunu piyasaya sürecek. HTC Hima hakkında bilinenler şimdilik oldukça kısıtlı olsa da, HTC’nin telefonun Windows Phone işletim sistemli bir versiyonunu da piyasaya süreceği belirtiliyor. Üstelik Windows Phone işletim sistemli HTC One M8’i sadece birkaç bölgede satışa sunan HTC Corporation’ın yeni telefonu tüm dünyada satışa sunmayı planladığı söyleniyor.

AMD Bilgisayar Pazarının Dışına Çıkıyor