HTC A55 Desire Gün Yüzüne Çıktı

HTC A55 Desire

HTC Corporation’ın MWC 2015 kapsamında görücüye çıkaracağı akıllı telefonlar arasında yer alan HTC A55 Desire hakkında ilk detaylar gün yüzüne çıktı.

Snapdragon 810’un ertelenmesinin ardından birçok önemli akıllı telefon üreticisi yeni amiral gemisi akıllı telefonlarını Mart ayı başında Barselona’da düzenlenecek olan Mobile World Congress 2015’e yetiştirememiş olsa da, bu durum Tayvanlı telefon üreticisi HTC Corporation‘ı engellemiş gibi görünmüyor. Yeni amiral gemisi akıllı telefonu HTC One M9 (HTC Hima)’u MWC 2015 kapsamında resmi olarak tanıtacak olan HTC Corporation, etkinlik kapsamında bir başka üst düzey akıllı telefon daha tanıtacak.

HTC_A55_Desire

Upleaks tarafından internete sızdırılan yeni bilgiler, HTC Corporation’ın MWC 2015 kapsamında görücüye çıkaracağı akıllı telefonların arasında HTC A55 Desire’ın da yer alacağını gösterdi. HTC A55 Desire‘ın içinde bulunduğu Desire serisi genel olarak orta seviye akıllı telefonlardan oluşsa da, A55’in oldukça etkileyici donanımsal özelliklere sahip olacağı belirtiliyor.

HTC A55 Desire‘ın donanımsal özellikleri arasında WQHD çözünürlükte 5.5 inç dokunmatik ekran, 64 bit 2.0 GHz sekiz çekirdekli MediaTek MT6795 işlemci, 3 GB RAM, 32 GB dahili hafıza, 20 megapiksel arka kamera ve 13 megapiksel ön kamera yer alıyor.

Galaxy Tab S Pro Yakında Piyasaya Sürülebilir