HTC Hima CES 2015’te Yer Almayabilir

HTC One M9 Gorundu

HTC One M8’in merakla beklenen halefi HTC Hima’nın önümüzdeki günlerde düzenelenecek olan Consumer Electronics Show 2015’te yer almayabileceği ortaya çıktı.

Geride bıraktığımız yılın en başarılı akıllı telefonları arasında yer alan HTC One M8‘in bu başarısının ardından hız kesmeden yeni akıllı telefonu üzerinde çalışmalara başlayan Tayvanlı telefon üreticisi HTC Corporation, önümüzdeki günlerde Las Vegas’ta düzenlenecek olan Consumer Electronics Show 2015’te yer alacak. Teknoloji dünyasını bir araya getiren ve yıla damgasını vuracak birçok yeni cihazın çıkışına sahne olan CES 2015 kapsamında yeni ürünlerini resmi olarak tanıtacak olan HTC, 5 Ocak’ta düzenleyeceği basın toplantısıyla ilgili ilk detayları teknoloji dünyasıyla paylaştı.

HTC One M9 Gorundu!

HTC Corporation tarafından bugün yayınlanan tanıtım bülteni firmanın beklendiği gibi yeni telefonlarını etkinlik kapsamında görücüye çıkaracağını doğrulamış olsa da, firmanın yeni amiral gemisini CES 2015’te resmi olarak tanıtmayacağını gösterdi. Bir süre için HTC One M9 adıyla anıldıktan sonra HTC Hima adıyla piyasaya sürüleceği öğrenilen yeni telefonun CES 2015’te gösterilmeyecek olması hayal kırıklığı yaratmış olsa da, firmanın yeni HTC Desire modellerini kullanıcıların beğenisine sunarak bu eksikliği kapatması bekleniyor.

Öte yandan aylardır Consumer Electronics Show 2015’te gün yüzüne çıkacağı iddia edilen HTC Hima‘nın etkinlikte yer almayacağının ortaya çıkması, merakla beklenen telefonun çıkış tarihiyle ilgili yeni söylentileri de ortaya çıkardı. Bu söylentiler arasında en yüksek ihtimal HTC Hima’nın Şubat ayında düzenlenecek olan Mobile World Congress 2015 kapsamında resmi olarak tanıtılmasına veriliyor.

LG Yeni Windows Phone Üzerinde Çalışıyor