HTC Hima Ace Plus Gün Yüzüne Çıktı

HTC One M9 Gorundu

HTC Corporation’ın merakla beklenen amiral gemisi HTC Hima’nın yanı sıra tanıtılması beklenen HTC Hima Ace Plus hakkında ilk detaylar gün yüzüne çıktı.

Geçtiğimiz yılın başında piyasaya sürdüğü HTC One M8‘le oldukça başarılı bir satış grafiği yakalayan Tayvanlı telefon üreticisi HTC Corporation yeni amiral gemisi akıllı telefonu için hazırlıklarını sürdürürken, telefona eşlik edecek versiyonlar hakkında ilk detaylar da gün yüzüne çıkmaya devam ediyor. Şu ana kadar internete sızdırılan detaylar sayesinde HTC Hima adıyla piyasaya sürüleceğini bildiğimiz yeni amiral gemisi akıllı telefona eşlik edecek bu versiyonlar arasında HTC Hima Ace Plus da yer alıyor.

HTC One M9 Gorundu!

Son dönemde kullanıcılardan yoğun ilgi gören phablet kategorisine ait olan HTC Hima Ace Plus‘ın donanımsal özellikleri arasında 2560 x 1440 çözünürlükte 5.5 inç dokunmatik ekran, son dönemde piyasaya sürülen HTC telefonlarda gördüğümüz BoomSound hoparlörler, 2.3 GHz sekiz çekirdekli Snapdragon 810 işlemci, 3 GB RAM, 20 megapiksel arka kamera, 4 ultrapiksel ön kamera ve 3000 mAh batarya yer alıyor.

Android 5.0 Lollipop işletim sistemiyle piyasaya sürülecek olan Hima Ace Plus’ta HTC’nin Sense 7.0 kullanıcı arayüzünün kullanılacağı belirtiliyor. Öte yandan son dönemde piyasaya sürülen üst düzey akıllı telefonlarda sık sık görmeye başladığımız parmak izi sensörüne Ace Plus’ta da yer verileceği söyleniyor.

Mart ayında Barselona’da düzenlenecek olan Mobile World Congress 2015 kapsamında resmi olarak tanıtılması beklenen HTC Hima Ace Plus‘ın sonbahar aylarında kullanıcılarla buluşması bekleniyor.

Windows Çin’deki Üstünlüğünü Koruyor