Dark Souls’un Geleceği Parlak Görünüyor

Dark Souls Yeni Nesilde

Dark Souls serisinin geleceği hakkında konuşan From Software yöneticisi Yui Tanimura, serinin hayranlarını heyecanlandıracak açıklamalarda bulundu.

Oyun dünyasının en sevilen RPG serileri arasında yer alan Dark Souls serisinin yapımından sorumlu olan Japon oyun stüdyosu From Software şu sıralar yeni oyunu Bloodborne üzerinde yoğunlaşmış olsa da, kendisine büyük başarı kazandıran Souls serisini de unutmuş değil. Mart ayında PlayStation 4’e özel olarak piyasaya süreceği yeni oyunu Bloodborne sayesinde yeni nesil konsolların oyun dünyasına sunduğu imkanları yakından inceleme şansı yakalayan stüdyo, bu imkanları yeni Dark Souls oyununda kullanmaya kararlı görünüyor.

Dark Souls 2 Satış Rakamları Açıklandı!

Geçtiğimiz yılın başında piyasaya sürülen Dark Souls 2’yle bugüne kadarki en büyük başarısını yakalayan Souls serisinin geleceği hakkında konuşan From Software, serinin geleceğinin oldukça parlak olduğunu gösterdi. Konu hakkında açıklamalarda bulunan From Software yöneticisi Yui Tanimura, Dark Souls serisinin geleceği hakkında düşünmeye başladıklarını ve yeni nesil konsolların kendilerine sunduğu imkanlar sayesinde serinin çok daha ileri bir noktaya taşınabileceğini belirtti. Serideki yeni oyun için ürettikleri yeni fikirlerin serinin hayranlarını fazlasıyla memnun edeceğini iddia eden Tanimura, oyunseverlerin beklentilerini yüksellti.

Microsoft Lumia 735 Kayıplara Karıştı