The Division Gamescom 2014’e Hazırlanıyor

The Division Gamescom 2014e Hazırlanıyor

Önümüzdeki dönemin en merak edilen oyunları arasında yer alan The Division’ın Xbox One versiyonundan oyun içi görüntüler Gamescom 2014’te yayınlanacak.

Oyun dünyasının en başarılı stüdyoları arasında yer alan Ubisoft tarafından geliştirilen ve E3 2013 kapsamında gösterildiği ilk günden beri merakla beklenen Tom Clancy’s The Division, Gamescom 2014 için hazır görünüyor. Bu yılın sonbahar aylarında piyasaya sürülmesi beklendiği halde geçtiğimiz günlerde yapılan açıklamayla 2015’e ertelenen The Division, bu gecikmeyle oyunseverleri hayal kırıklığına uğratmış olsa da Gamescom 2014‘teki etkinliğiyle bu durumu gidermeye hazırlanıyor.

The_Division

E3 2013’teki ilk gösterimi sırasında dikkat çeken etkileyici görselliği ve açık dünya yapısıyla ön plana çıkan The Division, Gamescom 2014 kapsamında Xbox One versiyonundan oyun içi görüntüleri de kullanıcılarla paylaşacak. Geçtiğimiz aylarda ortaya çıkan haberlerde oyunun Xbox One versiyonunun PlayStation 4 seviyesinde olmayacağı iddia edildiğinden, etkinlikte yer verilecek bu görüntülerin ne seviyede olacağı da merak konusu.

Titanfall İçin 3. Ek Paket Bu Hafta Tanıtılacak