Hotmail Giriş ve Şifre Ayarları Nasıl Yapılır? -Rehber-

hotmail

Hotmail giriş yaparak e-postalarınızı kontrol edebilir, spam e-postalarınızı inceleyebilir ve istenmeyen e-postaları tek tuşla silebilirsiniz.

Microsoft yıllardır kullanıcılarına ücretsiz e-posta hizmeti sunuyor. Sizler de bu e-posta hizmetinden faydalanmak için bir Hotmail kaydı oluşturabilir ve Hotmail giriş yapabilirsiniz.

Açılan sayfada karşınıza kullanıcı adı ve şife kısmı çıkacaktır. Daha önce oluşturmuş olduğunuz kullanıcı adı ve şifrenizle giriş yapınız.

Giriş yapıldıktan sonra sizleri Hotmail’in posta ayarlarının bulunduğu sayfa karşılayacak. Açılan sayfada e-posta kategorilerini ve seçeneklerini bulabilirsiniz.

Hotmail’in kullanıcılara sunduğu bir diğer özellik ise “Süpür” özelliğidir. Bu özellikle istenmeyen e-postayı işaretleyip “Süpür” yazısına bakmanız yeterlidir.

hotmail

Bu özellik ile o hesaptan gelen tüm e-postalar silinecektir. Hotmail’e girişte şifre problemi yaşıyorsanız şifremi unuttum seçeneğine tıklayabilirsiniz.

Karşınıza parola sıfırlama seçenekleri çıkacaktır. Bunlardan size en uygun olanı işaretleyerek “Hotmail şifremi unuttum” sorununa çözüm bulabilirsiniz.

Elektronik Ürünlere Zam Geliyor