Yahoo’nun Mail uygulaması güncellendi

yahoo

ABD’li arama motoru Yahoo’nun Mail uygulaması güncellendi. Konuyla ilgili tüm detaylar haberimizde yer alıyor.

Yahoo’nun Mail uygulaması’nın yeni sürümü Yahoo Mail 5.0. Yenilenmiş tasarım herhangi bir şifre ve herhangi bir başka bir şey de istemiyor.

Kullanıcılar artık çoklu e-posta kutusu ile mesajlarını da düzenleyebilecek. Bu şu ana kadar Yahoo’nun çıkardığı en kapsamlı mail uygulaması güncelleştirmesi.

Yenilenmiş Mail uygulaması hem Androidli hem de iOS’lu cihazları kapsıyor. Yahoo Mail 5.0; yeni özellikler ve daha fazla iyileştirmeyi de içinde barındırıyor.

yahoo

En öne çıkan özellik; Yahoo Mail kullanıcılarının hızlı bakışla e-postalarını düzenleyebilmeleri. Tasarımcılar; Yahoo’nun Mail uygulamasını baştan aşağıya yenileyerek kullanıcıların e-posta işlerini hızlıca halletmelerine ve basit bir şekilde işlemlerini gerçekleştirmelerini sağlamış.

İki kapsamlı büyük güncelleştirme; çoklu hesap desteği, şifre ve ücretsiz giriş desteğine sahip. Outlook, Gmail, Hotmail, Aol hesaplarını da Yahoo hesabımıza eklemek mümkün hâle gelmiş. Yahoo Mail uygulamasını; Windows, PlayStore ve App Store üzerinden de indirebilirsiniz.

Note ailesinin yeni üyesi: Samsung Galaxy Note 5 inceleme