Yahoo Mail yenilendi

yahoo mail

Yahoo, E-posta hizmeti anlamına gelen Yahoo Mail’i güncelledi. Konuyla ilgili detaylı bilgiler haberimizde yer alıyor.

ABD’li arama motoru Yahoo’nun Mail uygulaması güncellendi. Konuyla ilgili tüm detaylar haberimizde yer alıyor. Yahoo’nun Mail uygulaması’nın yeni sürümü Yahoo Mail 5.1.

Kullanıcılar artık çoklu e-posta kutusu ile mesajlarını da düzenleyebiliyor. Bu şu ana kadar Yahoo’nun çıkardığı en kapsamlı e-posta uygulaması güncelleştirmesi.

Yenilenmiş E-posta Uygulaması hem Android’li hem de iOS’lu cihazları kapsıyor. Yahoo Mail 5.1; yeni özellikler ve daha fazla iyileştirmeyi de içinde barındırıyor.

En öne çıkan özellik; Yahoo Mail kullanıcılarının hızlı bakışla e-postalarını düzenleyebilmeleri. Tasarımcılar; Yahoo’nun Mail uygulamasını baştan aşağıya yenileyerek kullanıcıların e-posta işlerini hızlıca halletmelerine ve basit bir şekilde işlemlerini gerçekleştirmelerini sağlamış.

yahoo mail

İki kapsamlı büyük güncelleştirme; çoklu hesap desteği, şifre ve ücretsiz giriş desteğine sahip. Outlook, Gmail, Hotmail, Aol hesaplarını da Yahoo hesabımıza eklemek mümkün hâle gelmiş.

Ayrıca eklenen Konuşma Çubuğu da dikkat çekiyor. Güncelleştirme şimdilik Android İşletim Sistemini kapsıyor. Google Play Store üzerinden yeni Uygulamayı yükleyebilirsiniz.

Kickstarter o paranın peşine düştü!