Honor Magic Fold ekran boyutu belli oldu

Honor Magic Fold

Honor’un ilk katlanabilir ekranlı telefonunun boyutu netleşti. Honor Magic Fold ekran boyutu ile beklentileri karşılayacak gibi görünüyor.

Artık yeni trendin katlanabilir ekranlı telefonlar olduğunu söyleyebiliriz. Henüz bu alanda öyle çok fazla marka yok fakat genele baktığımızda pek çok ismin katlanabilir ekranlar üzerine büyük yatırımlar yaptığını biliyoruz.

Katlanabilir ekranlı modeller üzerine yatırım yapan isimlerden birisi de Honor. Huawei’den ayrıldıktan sonra bir süre sessizliğini koruyan Honor, peşi sıra pek çok modelini satışa sunmaya hazırlanıyor. Bu modeller arasında en çok dikkat çeken ise şüphesiz Honor Magic Fold.

Honor Magic Fold

Teknoloji gündemini az çok yakından takip edenlerin de bildiği üzere Honor, kısa süre önce katlanabilir ekranlı bir model üzerinde çalıştığını doğrulamıştı.

Honor Magic Fold ekran boyutu belli oldu

Magic Fold ismini kullanacağı iddia edilen modelin ekran boyutları da netleşti. Honor ilk katlanabilir ekranlı modeli için Çin’in önde gelen OLED panel üreticisi BOE ile iş birliğine gitti. BOE’ye yakın kaynaklardan sızdırılan haberlere göre Magic Fold 8 inçlik bir ekrana sahip olacak. Telefon katlandığında ise ortaya 6.5 inçlik ikinci bir ekran çıkacak.

Dışa doğru katlanan bir yapıyla gelecek olan Magic Fold, önümüzdeki günlerde resmiyet kazanacak. Telefonun ilk etapta Çin’de satışa sunulması bekleniyor. Muhtemelen sonrasında Asya ve Avrupa pazarında da raflardaki yerini alacaktır. Bekleyip göreceğiz.

250 milyon dolarlık kripto paraya el konuldu!