Honor yeni katlanabilir telefonunu Avrupa’ya getirdi

Honor Magic 3 serisi Snapdragon 888 Plus ile geliyor!

Çinli teknoloji devi Honor, her geçen gün portföyünü biraz daha geliştirirken bu defa hedefinde katlanabilir akıllı telefon sektörü bulunuyor.

Honor yeni katlanabilir telefonunu Avrupa’ya getirdi. Kasım 2022’de, Honor, katlanabilir telefonu Magic Vs‘yi ilk kez Çin pazarında gözler önüne serdi. Bu gelişmeyi takiben, marka, MWC 2023’te bu cihazını küresel pazarda sunma niyetinde olduğunu ifade etti. Kısa bir süre önce ise Honor Magic Vs, İngiltere’de resmi olarak satışa sunuldu. Şimdi bu cihazın özelliklerine ve fiyatına daha detaylı bir bakış atalım.

honor google play

Honor Magic Vs, etkileyici bir tasarıma sahip. 6,45 inçlik harici OLED ekranı, 120Hz yenileme hızı ve 1.200 nit’lik parlaklık özelliği sunar. Ekran, ortaya hizalanmış bir kamera deliği ve 2.560 x 1.080 piksel çözünürlüğü barındırarak sürükleyici bir görüntüleme deneyimi sağlar. Dahası, cihazın iç OLED ekranı 7,9 inç büyüklüğünde olup, açıldığında 2272 x 1984 piksel çözünürlüğe, 90Hz yenileme hızına ve 800 nit’lik parlaklığa ulaşır. Her iki ekran da 10 bit renk derinliği ve %100 DCI-P3 renk gamı sunarak canlı ve etkileyici görüntüler sunmaktadır.

Güvenli bir şekilde kilidini açabilmek için Honor Magic Vs, yan tarafında yerleştirilmiş bir parmak izi tarayıcısına sahip. Ek olarak, IMAX Enhanced sertifikalı çift stereo hoparlörler ve DTS:X Ultra desteği ile olağanüstü bir ses deneyimi yaşatır.

Honor MagicBook

Honor yeni katlanabilir telefonunu Avrupa’ya getirdi

Cihazın kamera sistemi de dikkat çekici bir biçimde tasarlanmıştır. Arka panelindeki dikdörtgen kamera modülü, 54 MP Sony IMX800 ana sensör, 50 MP ultra geniş açılı lens ve 3x optik zoom özellikli 8 MP‘lik bir üniteyi barındırır. Harici ekranın üzerindeyse, selfie çekimleri için 16 MP’lik bir kamera bulunur. Bu özellikler, kullanıcıların etkileyici fotoğraflar ve videolar çekmelerini sağlar.

Honorun yeni telefonu Honor Magic 2 yolda

Honor Magic Vs’nin kalbinde, Snapdragon 8+ Gen 1 işlemci, 12 GB RAM ve 512 GB dahili depolama alanı yer alır, bu da güçlü bir performans ve geniş depolama kapasitesi sunar. Dahası, cihaz, Qualcomm ile birlikte geliştirilen bir Çift TEE (Güvenilir Yürütme Ortamı) Güvenlik Sistemi’ne sahiptir, bu sayede donanım düzeyinde güvenlik sağlanır. Honor yeni katlanabilir telefonunu Avrupa’ya getirdi.

Apple popüler uygulamaları için ilginç bir karar verdi