iQOO Neo 8 serisi rakiplerine gözdağı verdi!

iQOO Neo 8

Fiyat performans odaklı akıllı telefon denildiğinde akla gelen ilk markalardan biri olmayı başaran iQOO şimdi de Neo 8 serisiyle karşımıza çıkmaya hazırlanıyor.

iQOO Neo 8 serisi rakiplerine gözdağı verdi! iQOO, yeni Neo 8 serisinin yakın zamanda piyasaya çıkacağını ilan etti. Bu seride Neo 8 ve Neo 8 Pro adında iki premium akıllı telefon bulunacak. Çin’de 23 Mayıs’ta resmi olarak satışa sunulacak olan telefonlar önceden tanıtıldı ve bu tanıtımda önceki Neo 7 serisiyle karşılaştırıldığında bazı hafif güncellemelerin olduğu görüldü.

iQOO Neo 8

iQOO, Weibo üzerinden Neo 8 serisinin tasarımını gösteren bir video yayınladı. Telefonlar, eğimli bir arka paneli koruyorlar ve özellikle tanıtılan modelde kırmızı vegan deri bir arka panel bulunuyor. Arka tarafta Neo 8 5G için çift kamera kurulumunu ve LED flaşı barındıran dikdörtgen bir kamera modülü yer alıyor. Kamera modülündeki yazı, Neo 8’in optik görüntü sabitleme (OIS) desteği içereceğini belirtiyor.

iQOO Neo 8 2

iQOO Neo 8 serisi rakiplerine gözdağı verdi!

Şirket, Neo 8 Pro’nun yeni tanıtılan MediaTek Dimensity 9200+ Yonga Seti’yle (SoC) donatıldığını duyurdu. Bu 4nm sürecinde üretilen yonga seti, 3.35GHz’ye kadar olan bir saat hızına ulaşabilme yeteneğine sahip. Ayrıca, telefon Vivo’nun V1+ çipini kullanacak ve bu sayede kamera, performans ve ekran yetenekleri iyileştirilecek. V1+ ISP çipinin dahil olmasıyla birlikte, iQOO’nun Neo 8 Pro‘yu sadece oyun odaklı bir cihaz olmaktan çıkarıp, birçok alanda başarılı bir cihaz haline getirmeyi hedeflediği anlaşılıyor.

iqoo 11 2

Kısa bir süre önce AnTuTu’da listelenen cihaz, oyun oynamak için oldukça güçlü bir makine olacağını kanıtladı. Benchmark testinde 1.3 milyondan fazla puan toplamayı başardı. Şimdilik iQOO Neo 8 serisi cihazları hakkında bilinen diğer detaylara bakalım.

Sızıntı kaynağı Yogesh Brar, son bir tweetinde iQOO Neo 8 Pro‘nun ana özelliklerini paylaştı. Sızıntıya göre Neo 8 Pro, 1.5K çözünürlüğe sahip büyük bir 6.78 inç AMOLED ekranla gelecek. Büyük olasılıkla 16GB’a kadar RAM ve 256GB veya 512GB depolama seçenekleriyle Çin’de satışa sunulacak. iQOO Neo 8 serisi rakiplerine gözdağı verdi!

Vivo Y78 5G fiyatı belli oldu! Beklenenden ucuz!