Chery OMODA E5 : Çevre Dostu Ekosistemin Kalitesini Artırıyor

Chery OMODA E5 : Çevre Dostu

Chery, bir yandan mevcut modellerini son teknolojilerle yenilemeye devam ederken diğer taraftan da çevre dostu yaklaşımı için yatırımlarını sürdürüyor.

Günümüzde bir trend haline gelen çevre dostu gelişim için dünyanın dört bir yanındaki ülkeler sürdürülebilir kalkınmayı aktif olarak destekliyor. Çok sayıda süreç ve karmaşık endüstriyel zincir göz önüne alındığında, özellikle otomotiv endüstrisi karbon tüketimi ve emisyonların azaltılmasına yönelik ciddi zorluklarla karşı karşıya.

OMODA E5 bir otomobilden çok daha fazlası!

Güneydoğu Asya, Güney Amerika ve sağdan direksiyonlu birçok bölgede tanıtımı gerçekleştirilen OMODA E5, küresel çevre dostu hareketini ve düşük karbon dönüşümünü tamamen kolay hale getirecek. OMODA aynı zamanda sosyal sorumluluklarını yerine getirmeye, kamu refahı girişimlerini güçlendirmeye, kaliteli ekosistemi daha da iyileştirmeye, parlak bir ekosistem için yeni bir model oluşturmak üzere küresel kullanıcılarla birlikte çalışmaya ve dünyanın sürdürülebilir kalkınmasına katkıda bulunmaya devam edecek.

Chery OMODA E5 : Çevre Dostu

OMODA kullanıcılarla el ele veriyor

OMODA kullanıcılarla iletişim kuruyor ve çevre dostu sürdürülebilir kalkınmaya ve sosyal refaha katkıda bulunmak için onlarla el ele vermeye devam ediyor. Bu kapsamda OMODA, 7 Ocak 2024’te Malezya’nın Dataran Wawasan kentinde “Yeni Çevre Dostu Hayata Yeni Bir Yolculuk” temalı bir şehir koşusuna ev sahipliği yapacak. Etkinlikte 3 binin üzerinde katılımcı olacak.

Malezya hükümetinin merakla beklediği OMODA E5 modeli, etkinliğin temposunu belirleyen otomobil olacak. Yeşil bir geleceğe yönelik ortak arzunun taşıyıcısı olan OMODA E5, katılımcılara yeşil mobilitenin yollarını ve avantajlarını göstererek daha fazla insanı çevre dostu mobiliteye katılmaya motive edecek.

OMODA, ekosistemi tam anlamıyla oluşturmak üzere Meksika’daki çevre koruma aktivisti Arturo Islas Allende ile birlikte O-ACTIONS programını başlattı. Programın 50 milyon kişiye ulaşması bekleniyor. Proje çevre koruma ve sosyal bakım konularında daha fazla katılımcı çekmeyi amaçlıyor. Programın ilk etkinliği “Köpek Sahiplendirme” aralık ayında gerçekleştirilecek.

OMODA, sokak köpeklerinin kurtarılması ve onlara barınak sağlanması için 100 bin ABD doları tutarında fon sağlayacak. Güneydoğu Asya, Güney Amerika ve sağdan direksiyonlu birçok bölgede tanıtımı gerçekleştirilen OMODA E5, küresel çevre dostu hareketini ve düşük karbon dönüşümünü tamamen kolay hale getirecek. OMODA aynı zamanda sosyal sorumluluklarını yerine getirmeye, kamu refahı girişimlerini güçlendirmeye, kaliteli ekosistemi daha da iyileştirmeye, parlak bir ekosistem için yeni bir model oluşturmak üzere küresel kullanıcılarla birlikte çalışmaya ve dünyanın sürdürülebilir kalkınmasına katkıda bulunmaya devam edecek.

Huawei AppGallery ve GBox ile Google uygulamalarını yükleme rehberi