Honor katlanabilir ekranlı modeli için somut adımı attı

Honor Play 5 serisi resmi olarak 18 Mayıs'ta geliyor

Huawei’den ayrıldıktan sonra radikal hamleler yapan Honor ilk katlanabilir ekranlı modeli için somut adımı attı.

Akıllı telefon pazarında yeni bir trendin startı verilmek üzere. Katlanabilir ekranlı telefonlar. Malum katlanabilir ekranlı telefonlar hayatımıza gireli yaklaşık olarak 3 yıl oldu. Fakat bu 3 yıllık süreçte çok fazla insan bu telefonlara ulaşamadı.

Çünkü hem üretilen model sayısı kısıtlıydı, hem de fiyat tarafında kullanıcıların karşılayabileceği etiketin biraz üzerindeydi.

Fakat teknolojinin gelişmesiyle birlikte bu durum da değişmeye başlayacaktır. Zira son günlerde söylentileri ayyuka çıkan Galaxy Fold 3’ün Fold 2’den hayli düşük bir etiketle gelecek olması da bu durumun en net göstergesi.

Honor ilk katlanabilir ekranlı modeli için somut adımı attı

Tabi ki herşeyden önce en önemlisi katlanabilir ekranlı üretici sayısının artması. Hali hazırda Huawei, Samsung ve Motorola haricinde katlanabilir ekranlı model satan marka yok.

Tanıtılan bazı modeller oldu fakat bunlar da satışa çıkmadı. Önümüzdeki günlerde üreticiler arasına yeni bir isim daha katılacak. Honor.

Huawei’den ayrıldıktan sonra radikal adımlar atmaya başlayan Honor geçtiğimiz gün bazı isimlerin patentlerini aldı. Magic Flip, Magic Fold ve Magic Flex.

Muhtemelen Honor tarafından üretilecek olan ilk katlanabilir ekranlı model bu isimlerden birisini taşıyacaktır. Elbette Honor’ın hangi ismi tercih edeceği şimdilik önemli bir soru işareti. Elbette yine de bekleyip göreceğiz. Şimdilik bazı şeyleri konuşmak için biraz erken.

OPPO Reno 6 Z için tüm özellikler sızdırıldı!