Honor View 20 parçalarına ayrıldı

honor 20 view

Huawei’nin yan kuruluşlarından biri olan Honor’ın yeni amiral gemisi modeli View 20 parçalarına ayrıldı. Peki Honor View 20 tamiri ne kadar kolay? İşte cevabı.

Son dönemin yükselen isimlerinden biri olan Honor yeni amiral gemisi modelini kısa süre önce tanıtmıştı. Huawei’nin yan kuruluşlarından biri olan Honor, geçtiğimiz günlerde Paris’te düzenlediği özel etkinlik ile View 20 modelini tanıtmıştı. Huawei’nin yeni nesil Kirin 980 yonga setinden güç alan Honor View 20, delikli ekran tasarımıyla dikkatleri üzerine çekmeyi başarmıştı.

Akıllı telefon sektöründeki yeni trendlerden biri olan delikli ekran tasarımı bazı soruları da beraberinde getirmiş durumda. Bu sorulardan en önemlisi de telefonun tamirinin ne derece kolay ya da zor olacağı.

Honor View 20 tamiri ne kadar zor? İşte yanıtı

Malum, YouTube’ta yer alan eğitim videoları sayesinde pek çok telefonun ekranını ya da bataryasını evimizde rahatlıkla değiştirebiliyoruz. Peki aynı şek Honor View 20 için de geçerli mi?

Bu sorunun cevabını aşağıdaki videoda bulabilirsiniz.

Görüldüğü üzere Honor View 20 bataryasını değiştirmek oldukça basit. Fakat söz konusu ekran değişimine geldiğinde hayli mesai harcamanız gerekiyor. Ekranın ısıtmadan ayrılmaması önemli bir sorun. Dolayısıyla ekran değişimini evde kendi imkanlarınızla gerçekleştirmeniz biraz zor diyebiliriz.

Yine de View 20’i kendiniz tamir etmeye çalışırsanız, yukarıdaki video hayli işinize yaracaktır. Tabi ki ekran söz konusu olduğunda biraz daha dikkatli davranmanızı tavsiye ederiz.