Honor Note 10 tanıtımı öne çekildi!

honor note 10 1 1

Huawei’nin yan kuruluşlarından biri olan Honor, yeni amiral gemisi modelini bu ay sonu görücüye çıkarma kararı aldı. İşte Honor Note 10 hakkındaki son detaylar.

Kısa süre önce sizlerle paylaştığımız bir haberde, Honor’un yeni amiral gemisi modeli için davetiyeleri göndermeye başladığını belirtmiştik. Nitekim Honor Note 10 için gönderilen bu davetiyelerde IFA’dan bir gün önce yani 30 Ağustos’ta Honor’un basın konferansı esnasında yeni amiral gemisi modelini tanıtacağı söyleniyordu.

Fakat bugün ortaya çıkan yeni detaylara göre, Honor’un yeni amiral gemisi modeli Berlin’den önce Pekin’de görücüye çıkacak.

Honor Note 10, Berlin’den önce Pekin’de tanıtılacak

Bilindiği üzere Honor şu aralar yeni amiral gemisi modeli için gün sayıyor. Huawei’nin Turbo GPU teknolojisi ve yeni AI özellikleri ile donatılmış olan Honor Note 10, muhtemelen önümüzdeki Eylül ayında global pazarda da satışa sunulmuş olacak.

Nitekim, Honor yeni üst segment modelini IFA 2018 kapsamında sergilemeyi düşünüyor. Fakat IFA, Note 10’un ilk defa görücüye çıkacağı yer olmayacak. Keza Çin kaynaklı haberlere göre, Honor yeni modelini IFA’dan önce Pekin’de düzenleyeceği özel bir etkinlikle tanıtmayı planlıyor. Elbette bu tanıtım daha çok iç pazara yönelik olacak.

İşin garip yanı ise, Pekin’deki tanıtım tarihinin IFA’dan 1 ay önce olması. Evet, Honor Note serisinin yeni üyesini 31 Temmuz’da düzenleyeceği özel bir etkinlikle tanıtacağını resmen açıkladı. Bahse konu davet görseline aşağıdan göz atabilirsiniz.

honor note 10 2

Sharp Aquos C10 ve B10 resmiyet kazandı