Honor 20 Pro da periscope kamerayla gelecek

honor 20 pro 1

Huawei’nin yan kuruluşlarından biri olan Honor, yeni üst segment modelinde persicope kameraya yer verecek. İşte Honor 20 Pro hakkındaki son detaylar.

Huawei’nin yan kuruluşlarından biri olan Honor, model yelpazesini genişletmeye devam ediyor. Genel olarak Huawei’ye nazaran daha uygun fiyat aralığına sahip olan Honor modelleri, ülkemizde de resmi kanallar vasıtasıyla satılmakta.

Geçtiğimiz günlerde Honor’ın yeni amiral gemisi modeline dair ilk detaylar ortaya atılmıştı. 21 Mayıs’ta tanıtılması beklenen telefona dair bazı ayrıntılar sonunda netlik kazandı. Kısa süre önce sızdırılan bir görsel sayesinde Honor 20 Pro’nun P30 Pro’da olduğu gibi periscope kamera ile geleceği kesinleşmiş oldu. Dilerseniz bu görsele aşağıdan göz atabilirsiniz.

honor 20 pro

Honor 20 Pro optik zoom özelliğiyle gelecek

Muhtemelen Honor’ın yeni amiral gemisi modeli, P30 Pro’ya göre çok daha uygun bir etikete sahip olacaktır. Peki iki telefon da kamera anlamında aynı deneyimi verebilir mi? İşte burası büyük bir muamma.

Çünkü Huawei kamera tarafında genel olarak Leica destekli lensleri kullanıyor. Kamera söz konusu olduğunda Leica’nın ne kadar başarılı olduğunu zaten biliyoruz.

Fakat Honor modellerinde genel olarak Leica sensorleri tercih edilmiyor. Çünkü bu telefonun maliyetini arttıran bir unsur. Honor da Leica yerine daha düşük ücret ödeyeceği Sony’nin lenslerine yöneliyor.

Muhtemelen Honor’ın yeni üst segment modeli kullanıcılarını kamera anlamında memnun edecektir. Fakat yine de bu modelden P30 Pro tadında bir performans beklemek yanlış olur.

Nubia Red Magic 3 tanıtıldı! İşte özellikleri