Homefront: The Revolution’a hazır olun!

Homefront The Revolution’un Çıkış Tarihi belli oldu

Homefront: The Revolution’un Çıkış Tarihi belli oldu.

Yapımcı ve Yayıncı Şirket konumundaki Deep Silver, Target tarafından sızılan çıkış tarihini değiştirmedi ve Homefront: The Revolution’ın 17 Mayıs tarihinde Oyun Raflarındaki yerini alacağını söyledi.

Avrupa’da, 20 Mayıs’ta; çıkışını gerçekleştirecek olan Oyunun ayrıca Xbox One’a özel bir Kapalı Betasının olacağı da ifade edildi.

Konu olarak ABD’nin, Kuzey Kore tarafından işgalini ele alacak olan Yapım, Philadelphia Bölgesinde geçecek.

Bir Grup ABD’li olarak bağımsızlığı tekrar kazanabilmek için İşgalci Güçlere karşı mücadele edeceğiz. 2014 yılında THQ tarafından duyurulan ve Şirketin batmasıyla birlikte Lisans haklarını Deep Silver’ın satın aldığı Homefront: The Revolution’ın, Çıkış Tarihi resmi olarak açıklandı.

2014 yılında duyurulan ve o günden beri sorunları eksik olmayan Homefront: The Revolution’ın çıkışına az bir süre kaldı.

Geçmiş günlerde ünlü ABD’li Perakende Şirketi Target, oyunun Çıkış Tarihini sızdırmış ve Yapımcı Şirket tarafından da herhangi bir yalanlama gelmemişti.

Bugün ise Deep Silver, oyunun çıkış tarihini açıkladı ve sızıntılara bir açıklık getirmiş oldu. Yeni gelişmeler oldukça bunları sizlerle paylaşıyor olacağız.

Tesla’nın Sürücüsüz Araçları 2018’de Yollarda