Homefront The Revolution’un Sistem Gereksinimleri!

HomefrontThe Revolution

Ünlü oyun üretici THQ, iflasını açıklamadan hemen önce, potansiyeli bol yapım Homefront The Revolution’un haklarını; efsanevi Crysis’in yapımcısı Crytek’e devretmişti. Şimdi, Homefront’un sistem gereksinimleri de ortaya çıktı.

2011’de Xbox 360, PC ve Sony PlayStation 3 platformları için tasarlanan Homefront, ticari açıdan büyük başarı elde etmişti. “Ticari açıdan” ibaresini vurgulamamız şart zira yapım, eleştirmenlerden tam puan alamadı. Homefront, 7/10 ortalamasıyla, ortalamanın üstündeki bir yapımda.

THQ’nun son (her anlamda son) bombasında, Call Of Duty: Black Ops ve Medal of Honor esinlenmelerine sıkça rastladık. Yapım, Kuzey Kore ile Amerika Birleşik Devletleri’nin karanlık operasyonlarında çatışmasını konu alıyordu.

Homefront

Gel zaman, git zaman THQ, büyük maddi zorluklar yaşamaya başladı ve bankalara ödeyemediği kredi borçları nedeniyle iflas bayrağını çekti. THQ’nun yapabilecek tek bir hamlesi vardı: Şirketin ve oyunların tüm haklarını Crytek ve Deep Silver stüdyolarına devretmek.

Crytek ve Deep Silver ortaklığının meyvesi nihayet olgunlaştı.  Homefront The Revolution; 17 Mayıs’ta Linux, Mac OS X, Microsoft Windows, Sony PlayStation 4 ve Xbox One platformlarında satışa sunulacak.

Konuda fazla değişiklik olduğunu söylemek güç. Amerika Birleşik Devletleri, Kuzey ve Güney Kore’nin birleşik güçleriyle yükselip, tüm dünyaya korku salan Greater Korean Republic ile yüzleşecek.

Şimdi, konumuzun açık ara en önemli kısmına değinelim: Malum Crytek, mütevazi sistemlerle pek iyi geçinemiyor. Bu Homefront Revolution da nasıl tezahür ediyor? Biz, PC gereksinimlerini açıklayalım, kararı siz verin:

İşletim Sistemi: Windows 7 (64-bit)
İşlemci: Intel Core 2 Duo E8200 @2.66 GHz / AMD Phenom 8750 3 çekirdekli
RAM: 6 GB
Gerekli Boş Harddisk Alanı: 40 GB
Ekran kartı: Nvidia GeForce GTX 460 / ATI Radeon HD 5870
Direct X: Dx 11

Önerilen sistem gereksinimleri:

İşletim Sistemi: Windows 7 / Windows 8.1 (64-bit)
İşlemci: Intel Core 2 Quad Q8400 @2.66 GHz / AMD Phenom 2 X4 805
RAM: 8 GB
Gerekli Boş Harddisk Alanı:  40 GB
Ekran kartı: (1 GB) Radeon HD 7950 / Nvidia GeForce GTX 660 Ti
Direct X: Dx 11

Artık oyunu oynayabilme