Homefront: The Revolution Crysis’e Benzeyecek

Homefront The Revolution Gerilla Savaşına Odaklanacak

Crytek’in geliştirdiği Homefront: The Revolution’ın gerilla savaşına odaklanacağı ve Crysis gibi açık dünya oyunlarla benzerlikler taşıyacağı belirtiliyor.

2011 yılında piyasaya sürülen FPS oyunu Homefront‘un merakla beklenen devam oyunu Homefront: The Revolution geçtiğimiz aylarda duyurulmuş ve oyunu Crytek stüdyosunun geliştirdiği açıklanmıştı. Crysis ve Far Cry gibi popüler FPS serilerinin yapımından sorumlu olan Crytek stüdyosunun yeni Homefront oyununu geliştirmesi için seçilmiş olması serinin hayranlarını umutlandırmış olsa da, stüdyonun son dönemde yaşadığı finansal sorunlar oyunun geleceğini tehlikeye atmıştı.

Homefront_The_Revolution

Ancak Crytek cephesinden gelen son açıklamalar, Homefront: The Revolution‘ın yeniden yapım sürecine devam ettiğini gösterdi. Yeni Homefront oyunu hakkında açıklamalarda bulunan Crytek yetkilisi Fasahat Salim, oyunun Crytek’in popüler serileri Far Cry ve Crysis’le de benzerlikler taşıyacağını açıkladı. The Revolution’da gerilla savaşına odaklanacaklarını belirten Salim, bunun yanı sıra artık stüdyoyla özdeşleşmiş olan açık dünya mekaniklerinin de oyunseverlere sunulacağını belirtti.

Yeni Doom Oyunu 2015′e Kadar Görünmeyecek