Homefront: The Revolution Gün Yüzüne Çıktı

Homefront The Revolution Gün Yüzüne Çıktı

2011 yılında piyasaya sürülen Homefront’un merakla beklenen devam oyunu Homefront: The Revolution hakkında ilk detaylar gün yüzüne çıktı.

Kaos Studios tarafından geliştirilen Homefront, 2011 yılında THQ tarafından piyasaya sürülmüş ve kısmen başarılı olmuştu. ABD’nin Kuzey Kore tarafından işgalini anlatan oyun her ne kadar başarılı bir FPS olarak değerlendirilse de, kısa hikayesi ve tekdüze görevleri nedeniyle eleştirilere maruz kalmaktan kurtulamamıştı. Bu eleştirilere rağmen Homefront’un oyun dünyasında gördüğü ilginin ardından devam oyunu için harekete geçen THQ, yeni oyunun geliştirilmesi için Crytek’e yöneldi ve görünen o ki Crytek tarafından hazırlanan bu yeni oyun Homefront: The Revolution adı altında çok yakında piyasaya sürülecek.

Homefront_The_Revolution

Homefront‘un devam oyununun Far Cry ve Crysis serilerinin yapımından sorumlu olan Crytek stüdyosu tarafından geliştirilmesi ve ilk oyunun yayımcı firması olan THQ tarafından piyasaya sürülmesi bekleniyordu. Ancak aradan geçen sürede THQ batınca serinin hakları Crytek ve Deep Silver tarafından satın alındı. Hakların Crytek tarafından alınmasının ardından devam oyunu üzerinde çalışıldığı biliniyordu ama bugüne kadar oyun hakkında kayda değer bir bilgi mevcut değildi.

Bu durum İsveçli bir oyun satıcısının Homefront: The Revolution adıyla anılan yeni bir oyun için yayınladığı ilanla sona erdi ve yeni Homefront oyunu hakkında ilk bilgiler ve oyunun kapak tasarımı gün yüzüne çıktı. Yayınlanan bu ilanda oyunun 2015 yılında satışa sunulacağı belirtilmiş olsa da kesin bir çıkış tarihine yer verilmemiş.

Homefront_The_Revolution_2

Take-Two’dan Red Dead Serisi Hakkında Açıklamalar