Hitman Yapımcısı Şimdiden 2.Sezonu Hazırlıyor

Hitman2

Bölümler halinde yayınlanan yeni Hitman oyunu, 1.sezonuna daha yeni başladı. Ancak oyunun yapımcısı şimdiden 2.sezon için hazırlıklara başlamış durumda.

Oyun dünyasının en popüler serilerinden biri olan Hitman, yeni oyunu ile önemli bir değişikliğe gitti. Serinin yeni oyunu eski oyunlar gibi tam bir oyun olarak tek seferde yayınlanmadı. Stüdyo bunun yerine yeni oyunu, son dönemde oyun dünyasında sık sık görmeye başladığımız gibi bölümler halinde yayınlamayı tercih etti. Şu anda oyunun ilk sezonu yayınlanıyor.

HitmanA47-610

Oyunu geliştiren IO Interactive stüdyosu, daha ilk sezonun bölümlerini yayınlamaya yeni başladı. Önümüzdeki dönemde ilk sezondan birçok içerik yayınlancak. Ancak stüdyo şimdiden ikinci sezon için hazırlık yapmaya başlamış durumda. Bu yıl yayınlanacak ilk sezon içeriklerinin hazır olduğunu söyleyen Christian Elverdam, artık ikinci sezon için düşünmeye başladıklarını açıkladı. Yeni sezonda anlatılacak hikayeleri hazırlamaya başladıklarını söyleyen Elverdam, bu yeni Hitman’in birçok sezon boyunca devam edebileceğini söyledi.

Bill Gates, Apple Konusunda Kararsız