Hitman GO Çok Yakında iOS’a Geliyor

Hitman GO Çok Yakında iOSa Geliyor

Square Enix, mobil platformlara yönelik olarak geliştirilen Hitman GO’nun çıkış tarihini yayınladığı resmi açıklamayla duyurdu.

Hitman serisinin hayranları için Square Enix cephesinden sevirici geldi ve popüler seriden yayınlanacak yeni bir oyunun çıkış tarihi duyuruldu. Ancak Square Enix tarafından çıkış tarihi duyurulan bu yeni Hitman oyunu bilgisayarlar veya oyun konsolları için yayınlanmayacak. Hitman GO adıyla piyasaya sürülecek bu yeni oyun için, Square Enix mobil platformları tercih etmiş.

Hitman_GO_DG

Mobil platformlara yönelik olarak geliştirilen bir Hitman oyununa dair ilk haberler bir süre önce ortaya çıkmış, fakat Square Enix bu haberleri doğrulayacak bir açıklama yapmamıştı. Square Enix cephesindeki bu sessizliğin sebebi ise oyun hakkındaki planlarını değiştirme ihtimaliydi. Ancak stüdyo tarafından yapılan son açıklamaya göre Hitman GO’nun yapım aşaması artık sonlanmış ve 17 Nisan’da iOS işletim sistemine yönelik olarak yayınlanacak.

Ürünlerini mobil platformlar için geliştiren birçök firma gibi Square Enix’in de yeni oyununu yayınlamak için önce iOS işletim sistemini tercih etmesi sürpriz değil. Ancak stüdyo tarafından yapılan resmi açıklamaya göre Hitman GO, App Store üzerinin yayınlanmasından kısa bir süre sonra Google Play Store üzerinden Android işletim sistemi kullanıcılarına da sunulacak.

Yeni Gears of War Oyunu Yenilikçi Olacak