Battleborn Hakkında Yeni Detaylar Açıklandı

Battleborn Oyun Dünyasına Bomba Gibi Düştü

Gearbox Software tarafından geçtiğimiz aylarda resmi olarak tanıtılan Battleborn’da yer alan MOBA unsurları hakkında yeni detaylar gün yüzüne çıktı.

Duke Nukem ve Borderlands gibi popüler oyunların yapımından sorumlu olan Gearbox Software stüdyosu Borderlands 3 üzerinde çalışmak yerine farklı bir alana yönelmiş ve Battleborn adını taşıyan yeni bir oyun üzerinde çalışmaya başlamıştı. Yeni oyun da Borderlands serisi gibi FPS türü olsa da MOBA unsurları içermesiyle stüdyonun daha önce yer almadığı bir alana girmesine olanak sağladı.

Battleborn_DG

Dota 2, League of Legends ve Smite gibi popüler oyunlar sayesinde popülaritesi artan MOBA türüne giren stüdyo, Battleborn’u Temmuz ayında resmi olarak tanıttı. Oyunseverler tarafından ilgiyle karşılanan oyun için meraklı bekleyiş devam ederken oyun hakkında yeni detaylar açıklandı. Konu hakkında açıklamalarda bulunan Gearbox Software yekkilisi Randy Varnell, oyunda beş karakter sınıfı yer alacağını açıkladı. Farklı özelliklere ve yeteneklere sahip olan bu beş sınıfta yer alan çeşitli karakterleri seçen kullanıcılar, bu şekilde arena dövüşlerine katılacaklar.

Battleborn_sınıfları

Horizon’dan Yeni Detaylar ve Görüntüler