Hellboy için yeni bir tanıtım videosu yayınlandı

maxresdefault 7

Önümüzdeki ay beyaz perdede boy gösterecek olan Hellboy için yeni bir tanıtım videosu yayınlandı. İşte film için yayınlanan yeni tanıtım videosu ve diğer detaylar.

Beyaz perdeye pek de yabancı olmayan Hellboy, yeni filmi ile bir kez daha izleyicinin karşısına çıkmaya hazırlanıyor. Çizgi roman severlerin pek de yabancı olmadığı bu karakter son olarak 2008 yılında vizyona giren Altın Ordu filmi ile beyaz perdede boy göstermişti. Nitekim yaklaşık olarak 11 yıllık bir aranın ardından Kırmızı Şeytan yeniden çevrim bir film ile tekrardan seyirci karşısına çıkacak.

Hellboy cehennemden geri dönüyor!

Eğer büyük bir aksilik olmazsa 12 Nisan’da seyirci karşısına çıkacak olan filmin kadrosunda pek çok ünlü isim bulunuyor. Başrolde Stranger Things dizisi ile ünlenen David Harbour yer alırken, filmdeki kötü karakter rolünü ise Milla Jovovich üstleniyor.

Filmin konusu ise klasik olarak dünyayı yok etmeye çalışan kötü karakter ile Hellboy’un mücadelesine odaklanacak. Jovovich’in hayat verdiği Nimue, yüz yıllar süren uykusundan intikam için uyanarak dünyayı yok etmeye çalışacak. Bu esnada karşısına Hellboy ve arkadaşları çıkacak.

Filmin kadrosunda Sasha Lane, Ian McShane, Thomas Haden Church ve Daniel Dae Kim gibi tanıdık isimler de bulunuyor. Aynıca Andrew Cosby’nin senaryosunu yazdığı filmin yönetmen koltuğunda Neil Marshall’ın bulunduğunu da belirtelim.

Film için yayınlanan yeni tanıtım videosuna yukarıdan göz atabilirsiniz.

Mart ayında vizyona girecek yerli filmler için tıklayın