HBO Max adını değiştirdi! İşte yeni kimliği

HBO Max adını değiştirdi! İşte yeni kimliği

Succession veya The Last of Us’ı izlemek istediğinizde artık platformunuzun adı HBO Max olmayacak. Şirket isminde değişikliğe gitti. İşte detaylar.

Warner Bros. Discovery (WBD), akış hizmetinin adını kısaca “Max” olarak değiştiriyor. Discovery+, ABD’de bağımsız bir hizmet olarak kalacak olsa da şirket, Discovery+’daki içeriği tek bir platforma aktarmayı hedefliyor. Büyük geçiş, 23 Mayıs’ta ABD’de gerçekleşecek. HBO Max’in çıkışından neredeyse tam üç yıl sonra. WBD daha önce akış hizmetlerini bu baharda birleştireceğini söylemişti. WBD, bu yılın sonlarında küresel sunum planlarını açıklayacak. WBD CEO’su David Zaslav, bir basın toplantısında, Max’in önümüzdeki aylarda spor ve diğer canlı içerikleri içereceğini öne sürdü. Şirket, her ay ortalama 40’tan fazla yeni başlık ve TV şovu sezonu eklemeyi planlıyor.

HBO Max adını değiştirdi! İşte yeni kimliği

Birçok kullanıcı için HBO Max, 23 Mayıs’ta otomatik olarak Max’e güncellenecek. Bazı kişilerden ise yeni uygulamayı manuel olarak indirmeleri istenebilir. Max uygulaması, yeni bir video oynatma deneyimi, daha fazla kişiselleştirme ve yeni aboneler için ebeveyn denetimlerine sahip varsayılan bir çocuk profili içerecek. Dünya genelinde sevilen bir çok içeriğe yer veren platform özellikle son dönemlerde The Last of Us ile gündemde. Bununla birlikte önceden de Game of Thrones ve True Blood gibi klasikleri içeren platform çok daha fazlasını sunmayı hedefliyor.

ZTE Axon 50 Ultra tasarım ve temel özellikler yeni bir teaser ile onaylandı