ZTE Axon 50 Ultra tasarım ve temel özellikler yeni bir teaser ile onaylandı

1 1

Akıllı telefon dünyasının dikkat çeken isimlerinden biri olan ZTE, yeni Axon modeli üzerinde çalışmaya devam ederken sızıntılar bu cihazın özelliklerini gözler önüne serdi.

ZTE Axon 50 Ultra tasarım ve temel özellikler yeni bir teaser ile onaylandı. ZTE, Çinli diğer OEM’ler Xiaomi ve Oppo gibi küresel pazardaki popülerliğiyle karşılaştırılamasa da, alt ekranlı özçekim kameralarıyla ya da alt markası Nubia altında piyasaya sürdüğü oyun telefonlarıyla tanınabilir. Şirket, yarın ülkesinde Axon 50 Ultra adlı başka bir ilginç cihazı piyasaya sürmeye hazırlanıyor. Tanıtımdan önce marka, tasarımını ve bazı ilginç özelliklerini açıkladı.

zte axon 30

Axon 50 Ultra, geçen yılın Axon 40 Ultra modelinin yerine piyasaya sürülecek ve ön yüzde alt ekranlı bir kamera sunan özellikleriyle dikkat çekecekti. Ancak, yaklaşan telefon, konvansiyonel bir özçekim kamerasını bir delik kesikte barındırmayı tercih ediyor. Ancak, şirket, trend olan uydu bağlantı özelliğini de cihazda sunarak bunu telafi ediyor.

ZTE Axon 20

ZTE Axon 50 Ultra tasarım ve temel özellikler yeni bir teaser ile onaylandı

ZTE Axon 50 Ultra, çift işletim sistemi ve bağımsız bir güvenlik çipi kullanacak. Bugüne kadar sızdırılan bilgilerden anlaşıldığı gibi cihaz, yanları kavisli, üstü ve altı düz olan Galaxy S23 Ultra’ya benzer bir form faktörüne sahip. Cihazın arka yüzünün üçte birini kaplayan büyük bir kamera modülü de cabası. Ana kamera sensörü büyük bir halka içinde kapalıyken diğer ikisi nispeten daha küçük halkalarda yer alıyor.

1 1

Ayrıca, ZTE, Axon 50 Ultra’nın çift işletim sistemi ve bağımsız bir güvenlik çipi kullanacağını da açıkladı. Çift işletim sistemiyle ilgili az sayıda bilgi mevcut olsa da, güvenlik çipinin kullanıcının gizliliğini ve korumasını artıracağını varsayıyoruz. Samsung Knox ve Google Pixel’in Titan M2 çipi gibi bu güvenlik çipi, cihaz için geliştirilmiş güvenlik önlemleri sağlaması bekleniyor.

ZTE Axon 50 Ultra 5G’nin, Snapdragon 8+ Gen 1 çipi, 64MP OIS ana kamera, 50MP ultra geniş açılı makro lens, 50MP telefoto ünitesi ve 80W hızlı şarj desteği olan 5000mAh dahili bataryası bulunacak. ZTE Axon 50 Ultra tasarım ve temel özellikler yeni bir teaser ile onaylandı.

Elon Musk Starship ile sınırları zorlamaya devam ediyor