HarmonyOS 3 detayları belli olmaya başladı

h5

Huawei’nin işletim sistemi HarmonyOS 3’ün en son sürümünün 27 Temmuz’da piyasaya sürülmesi planlanıyor. Yakında çıkacak olan lansman öncesinde Huawei yetkilisi, işletim sistemi hakkında bazı ön bilgiler verdi.

Huawei CEO’su Richard Yu HarmonyOS 3’ün yalnızca evrensel kart ve akıllı klasör gibi benzersiz özellikleri korumakla kalmayacağını, aynı zamanda bunları bir sonraki seviyeye taşıyacağını söyledi. İşletim sisteminin yeni sürümü, kartların birleştirilmesi ve istiflenmesi, daha fazla boyutta akıllı klasörün desteklenmesi gibi bazı özelliklerin güncellenmesini içeriyor.

HarmonyOS 3’teki evrensel kart özelliğinin çok fazla kişiselleştirmeye sahip olduğu ve kartların birleştirilmesini ve istiflenmesini desteklediği videoda görülüyor. Ayrıca, aynı boyuttaki küçük bileşenlerin aynı anda birleştirilmesine izin vererek verimliliği ve kişiselleştirmeyi artırmış olacak.

HarmonyOS 3

HarmonyOS 3 ile kullanıcıların masaüstü klasörünün boyutunu ayarlayabileceklerini gösteriyor. Bu aynı zamanda akıllı klasörlerin daha fazla boyutu destekleyeceği anlamına gelir. Genel olarak, yeni güncellemenin düzen, güvenlik ve işlemler açısından önemli yükseltmeler getirmesi bekleniyor.

Belirtildiği gibi, Huawei 27 Temmuz’da işletim sisteminin en son yinelemesini başlatacak. Şirketin ayrıca Huawei MatePad, MateBook, akıllı ekran, yazıcı ve daha fazlasını aynı tarihte piyasaya sürmesi bekleniyor.

Bu ayın başlarında şirket, HarmonyOS 3’ün geliştirici beta sürümünü P50 serisi , Mate 40 serisi ve MatePad Pro 12.6 inç 2021 modeli dahil cihazlara aktarmaya başladı. Güncelleme günlüğü, etkileşim tasarımında, çoklu cihaz ara bağlantılarında, performansta ve kullanıcı desteğinde önemli gelişmeler gösterdiğini söylemek gerekir.

 

Yeni Samsung Galaxy Buds 3 Pro’nun fiyatı belli oldu