Yeni Samsung Galaxy Buds 3 Pro’nun fiyatı belli oldu

g44

Samsung Galaxy Unpacked etkinliğinin 10 Ağustos’ta yapılması planlanıyor. Etkinlik firma birçok yeni ürününü tanıtacak, bunlardan biri de Galaxy Buds 3 Pro olacak.

Güney Koreli marka, yeni nesil Galaxy Z Flip 4, Galaxy Z Fold 4 ve Galaxy Watch 5 serisini tanıtmaya hazırlanıyor. Ek olarak, Samsung’un yeni nesil Galaxy Buds TWS kulaklığını da duyurması bekleniyor. 

Şimdiye kadar, Samsung’un yaklaşmakta olan ses cihazının Galaxy Buds 2 Pro veya Galaxy Buds Pro 2 olarak adlandırılacağı söylendi. Listeye göre ise, cihazın adı Galaxy Buds 3 Pro olacak ve SM-R510 model numarasını taşıyor. 

Galaxy Buds 3 Pro

Hatırlamak gerekirse Samsung, Ocak 2021’de Galaxy Buds Pro’yu piyasaya sürdü ve Galaxy Buds 2 adlı uygun fiyatlı varyantı Ağustos 2021’de geldi. Ancak Galaxy Buds 3 Pro’nun temel özellikleri, yeni nesil TWS olarak geleceği için bir sır olarak kalmaya devam ediyor. ANC, kablosuz şarj ve daha fazlası gibi premium özellikleri bir araya getirmelerini bekleyebiliriz. 

Avrupalı ​​perakendeci listesi ayrıca  Buds 3 Pro’nun fiyatını da ortaya koyuyor. 213 Euro’luk bir fiyat etiketi taşıyacak ve Beyaz, Mor ve Gri renklerde satışa sunulacak. Önümüzdeki günlerde TWS kulaklıklarla ilgili daha fazla ayrıntının ortaya çıkmasını bekliyoruz. 

Amazfit Band 7 görücüye çıktı