Harfiyat kamyonu motorlu sürücüyü böyle ezdi!

ootor

Gün geçmiyor ki ülkemizde ilginç bir trafik kazası daha yaşanmasın. Harfiyat kamyonu motorlu sürücüyü bilinçli olarak böyle ezdi!

Tüm dünyada olduğu gibi ülkemizde de trafik kazalarının oranı hayli fazla. Fakat bu kazaların tamamı dikkatsizlikten meydana gelmiyor. Öyle kazalar var ki tamamen bilinçli, ölüme sebebiyet verme amacı ile yapılıyor.

Bugün ortaya çıkan bir videoda tam olarak böyle bir kazayı bizlere gösteriyor. Dilerseniz bahse konu kaza videosuna aşağıdan göz atabilirsiniz.

Harfiyat kamyonu motorlu sürücüyü böyle ezdi!

Videoda da net bir şekilde görüldüğü üzere harfiyat kamyonu motorlu sürücüyü kasıtlı olarak bariyerlere sıkıştırarak ezmek istiyor.

Sürücünün bu kazayı yaralanarak atlatmış olması ise büyük şans. Kamyon şoförü kazanın hemen ardından göz altına alınıyor. Kendisine para cezası kesilip, ehliyetine el konuluyor.

Bazı iddialara göre kamyon şoförü cinayete teşebbüsten tutuklanmış. Zaten olması gereken de bu diyebiliriz.

Görüntülerde de net bir şekilde anlaşılabildiği üzere motor sürücüsü kamyon şoförü ile konuştuktan sonra, kamyon direkt olarak motoru sıkıştırıyor ve olanlar oluyor. Dileriz kamyon şoförü en ağır cezayı alır.

Getir İngiltere’nin dev kulübüne sponsor oldu!