Stranger Things 4.sezon için tarih verildi

Stranger Things 4.sezon için tarih verildi

Netflix’in sevilen dizisi Stranger Things hayranlar tarafından merakla bekleniyor. Geçtiğimiz günlerde stüdyosunda yangın çıkan dizi için yeni sezon tarihi verildi. İşte detaylar.

Netflix, Stranger Things üçüncü sezonundan sonra ara vereli 25 ay geçti. Hayranların yeni sezon için biraz daha sabırlı olması gerekecek. Çünkü bilim kurgu korku serisinin dördüncü sezonu 2022’de çıkacak. Netflix dizinin yeni sezonu hakkında başka bir teaser daha yayınladı. 30 saniyelik videonun çoğu önceki sezonlardan kareler içeriyor, ancak Mind Flayer veya Demogorgon’dan çok daha büyük görünen bir canavara dair bakış sunuyor.

Stranger Things 4.sezon için tarih verildi

Çekimler Georgia, Litvanya ve New Mexico’da yapıldığı için bu, Stranger Things’in bugüne kadarki en iddialı sezonu olabilir. Sezonun bir kısmı, Jim Hopper’ın esir tutulduğu Rusya’da geçecek. Çıkış tarihi için 2022 dense de daha fazla detay verilmedi. Bu nedenle hayranların daha ne kadar beklemesi gerekecek net bir şey söylemek mümkün değil. Stranger Things, 1983 yılında Indiana’da, Hawkins kasabasında geçen bir Amerikan dizisi. Yayınlandığı zamandan beri büyük ilgi gören dizi dört asosyal çocuktan oluşan bir gruba odaklanıyor. Çocuklarla birlikte ailelerinin hayatlarına odaklanıyor. Dizinin başlangıç noktası arkadaşlarıyla oynadıktan sonra bisikletle eve dönen 12 yaşındaki Will Byers (Noah Schnapp, Bridge of Spies), garip bir varlık tarafından kovalandığını fark etmesi. Bu mistik durumdan sonra olaylar başlıyor.

Elektrikli otomobil toplantısında Tesla üvey evlat muamelesi gördü: Elon Musk’ı çağırmadılar