Halo: Spartan Strike Resmi Olarak Duyuruldu

Halo Spartan Strike Resmi Olarak Duyuruldu

Geçtiğimiz yıl piyasaya sürülen Halo: Spartan Assault’un devam oyunu olan Halo: Spartan Strike, Microsoft Studios tarafından resmi olarak tanıtıldı.

Oyun dünyasının en popüler serileri arasında yer alan Halo serisini alışık olduğu FPS türünün dışına taşıyan Halo: Spartan Assault, geçtiğimiz yıl satışa sunulmuş ve serinin hayranları tarafından ilgiyle karşılanmıştı. Son yıllarda piyasaya sürülen Halo oyunlarının yapımından sorumlu olan 343 Industries tarafından geliştirilen ve serinin üçüncü ve dördüncü oyunları arasında geçen Spartan Assault, ilk olarak yayınladığı Windows ve Windows Phone’un ardından Xbox 360 ve Xbox One’a da taşındı ve böylece oldukça geniş bir kullanıcı kitlesine ulaştı.

Halo_Spartan_Strike

Şu sıralar yeni oyunu merakla beklenen Halo serisine yeni bir soluk getiren Halo: Spartan Assasult‘un bu başarısından memnun kalan Microsoft Studios, Spartan Assault’un devam oyununu resmi olarak duyurdu. İlk oyunda 343 Industries’in yanı sıra çalışan Vanguard Games tarafından geliştirilecek olan Halo: Spartan Strike, Halo 2 zamanında geçecek ve Spartan Assault’ta olduğu gibi aksiyon yüklü bir Halo deneyimi sunacak. Windows işletim sistemiyle çalışan PC, tablet ve akıllı telefonlara yönelik olarak hazırlanan Halo: Spartan Strike, 14 Aralık’ta satışa sunulacak.

Motorola Tablet Alanına Geri Dönüyor