Haftanın öne çıkan teknoloji haberleri

Apple katlanabilir ekran teknolojisi

Bu hafta yine teknoloji dünyası açısından önemli olaylar yaşandı. İşte haftanın öne çıkan teknoloji haberleri.

Bu hafta teknoloji sektörü açısından yine hayli hareketli günler yaşandı. Bir yandan kripto para piyasasında yaşanan dalgalanmalar, bir yandan yeni duyurulan telefonlar, bir yandan da çip sektöründe yaşanan büyük kriz. İşte bu hafta öne çıkan teknoloji haberleri!

YouTube farklı bir reklam politikasına geçiyor

Günümüz dünyasının en büyük sosyal mecralarından biri olan YouTube reklam olayını iyice abartmaya hazırlanıyor. Normal şartlarda 8 dakikadan kısa videolarda içerik reklamı yer almıyordu. Fakat yakın zamanda bu durum tamamen değişebilir.

öne çıkan teknoloji haberleri

Kripto para piyasası büyük ikilem içerisinde

Son dönemde kripto para piyasasında yaşanan değişimler yatırımcıları da ikilem içerisine soktu. Bu düşüş ayı sezonunun başlangıcı mı yoksa sert bir düzeltme mi? Yatırımcılar bu durumu alım fırsatı olarak görüp görmeme konusunda da tedirgin.

öne çıkan teknoloji haberleri

Bu hafta öne çıkan teknoloji haberleri

Son günlerde fiyatları uçuk seviyelere çıkan ekran kartlarının fiyatı nihayet düşüyor. Çin’de pek çok bölgede madencilik faaliyetlerinin yasaklanmasıyla birlikte ekran kartı fiyatlarının da düşmesi bekleniyor.

öne çıkan teknoloji haberleri

Clubhouse Android için yayınlandı

Şimdiye kadar iOS üzerinde hizmet veren Clubhouse kısa bir beta sürecinin ardından tüm Android cihazlar için kullanıma sunuldu. Dileyen Android kullanıcıları bu uygulamayı Google Play üzerinden indirebilecekler.

öne çıkan teknoloji haberleri

Microsoft Office için dark mode geliyor

Son dönemde pek çok uygulamada karşımıza çıkan dark mode ( yani karanlık mod) yakında Microsoft’un popüler uygulaması Office için de kullanıma sunulacak. Yayınlanacak olan güncelleme ile tüm Office kullanıcıları dark mode’u kullanmaya başlayabilecekler.

Office 365 için

Ethereum madenciliği bitiyor işte tarih