Samsung Z Slide modeli için başvurusunu yaptı

g2

Teknoloji devi Samsung , görünüşe göre hala geliştirilmekte olan “Z Slide” ismini alacak cihaz için çalışmalarını sürdürüyor. Bu marka modelin için Avrupa Fikri Mülkiyet Ofisi’nden (EUIPO)’da başvuru yapıldığı görüldü.

Daha önce Samsung, Dünya Fikri Mülkiyet Ofisi’nden (WIPO) Z Roll uzatılabilir ekran cihazının ticari markasını da almıştı. Z Roll yatay olarak genişleyen uzatılabilir bir ekrana sahip olurken, Z Slide dikey olarak genişleyen bir ekrana sahip olacak, bu da cihazın bir akıllı telefon olabileceğini söylememiz mümkün.

ff 1

Genişletilebilir ekranlı akıllı telefonların çeşitli OEM’ler tarafından araştırma ve geliştirilmesinde bir artış olmuştur ve Samsung bu doğrultuda araştırmaların ön saflarında yer almıştır. Geçtiğimiz hafta, Samsung’un gelecekteki akıllı telefonlarına dahil edilmesi planlanan, çalışması devam eden ekranları olduğu aktarıldı. Bunlardan biri de çalışırken Z Slide için muhtemel bileşen olan S Katlanabilir paneli içeriyordu .

7,2 inçlik S-Katlanabilir ekran, cihaz çok yönlülüğü için bir nimet olacak olan çoklu katlama modellerini destekleyecektir. Z Slide, geri çekilebilir ekranın çalışmasını sağlayacak mekanizmada bazı yenilikçi teknolojileri devreye alacak olan Z Flip’in döndürülebilir bir versiyonu olabilir. Daha önce, esnek ekranın performansını ve dayanıklılığını korumak için bir zincir bağlantı sisteminin kullanılabileceği bildirilmişti.

Samsung, 2021’in üçüncü çeyreğinde birkaç katlanabilir cihaz piyasaya sürmeye hazırlanıyor. Bu cihazlar piyasaya sürüldükten sonra. Z Roll veya Z Slide’ın piyasaya sürülmesi bekleniyor.

Galaxy M32 için yeni bilgiler geldi