Sylvester Stallone öldü dedikoduları hızla yayılıyor

sa34

O, tek başına yüzlerce düşmana karşı savaşarak Rambo olduğunu defalarca kanıtladı. Sayısız round’un ardından ayağa kalkmasını bildi ve rakiplerini ilerlemiş yaşına rağmen yere sermeyi bildi. Eh, haliyle Sylvester Stallone kolay kolay ölmez, değil mi?

Hollywood’un efsane isimlerinden Sylvester Stallone hakkında bugün çıkan haberler birçok hayranının canını sıktı denebilir. Facebook’ta paylaşılan bir haber, sonrasında bir kartopu misali birçok sosyal medya platformunda etkisini göstermeye başladı.

Habere göre Sylvester Stallone, uzun süredir gizlediği prostat kanserine bu sabaha karşı yenik düştü ve hayatını kaybetti.

Sylvester Stallone öldü dedikoduları hızla yayılıyor

Kısa sürede yayılan bu haberin “gerçeği yansıtmadığı” düşünülüyor. Zira daha önce de Stallone’un ölümüyle ilgili birçok “fake” haber yapılmıştı. Ülkemizde de birçok sanatçının benzer durumlarla karşı karşıya kaldığını biliyoruz.

An itibarıyla henüz Stallone’un resmi sosyal medya hesaplarında bir açıklama bulunmuyor. Yakın arkadaşı Arnold Schwarzenegger da bir paylaşımda bulunmamış. Muhtemelen birkaç saat sonra aktörden açıklama gelecektir. Sonuçta bir Rocky kolay kolay ölmez, değil mi?

Blockchain.info kullanıcıları dolandırıcılar ile sorun yaşıyor