Hababam Sınıfı Yeniden için ilk video yayınlandı

maxresdefault 27

Rıfat Ilgaz’ın ölümsüz eseri Hababam Sınıfı bir kez daha sinemaya uyarlanıyor. İşte Mayıs ayında gösterime girecek olan Hababam Sınıfı Yeniden için yayınlanan ilk fragman videosu.

Türk sinemasının ölümsüz eserlerinden biri olan Hababam Sınıfı, Kemal Sunal, Adile Naşit, Minur Özkul, Tarik Akan ve Halit Akçetepe’li kadrosu ile hafızalara kazınmıştı. Bugün bile sevilerek izlenilen Hababam Sınıfı bir kez daha beyaz perdenin yolunu tutmaya hazırlanıyor.

Yönetmen koltuğunda Doğan Can Anafarta’nın yer aldığı Hababam Sınıfı Yeniden, 17 Mayıs’ta seyirciyle buluşacak.

Film hakkında daha önce yapılan açıklamalarda, Hababam Sınıfı için seçmeler yapıldığı ve filmde yeni yüzlere fırsat verileceği belirtilmişti. Nitekim fragmanda bu sözün tutulduğunu görüyoruz.

Hababam Sınıfı Yeniden için ilk video

Hababam Sınıfı Yeniden filminin kadrosunda yer alan tanıdık isimler ise şu şekilde; Altan Erkekli, Toygan Avanoğlu, Hande Katipoğlu, Sadi Celil Cengiz ve Yusuf Çim.

Film Özel Çamlıca Lisesi’nin karma eğitime geçmesi dolayısıyla okula gelen kızlar ile Hababam Sınıfı arasındaki çekişmeyi konu edinecek. Benzer bir konu 1978 yapımı Hababam Sınıfı Tatilde isimli filmde de işlenmişti.

Bakalım Hababam Sınıfı Yeniden gişede beklediği ilgiyi görebilecek mi? Zira 2004 yılında vizyona giren Hababam Sınıfı Merhaba 1.581.457 kişi tarafından izlenmişti. 2005’te seyirciyle buluşan Hababam Sınıfı Askerde 2.587.824, 2006 yılında yayınlanan Hababam Sınıfı 3.5 ise 2.068.165 kişi tarafından izlenmişti. Dolayısıyla yeni Hababam Sınıfı filminin de 2 milyonun üzerinde izlenmesi sürpriz olmayacaktır.

Organize İşler Sazan Sarmalı 2 milyon seyirciyi aştı